tužno...

Pružila mu ruku pomirenja — pred smrt: Ana Kokić se pomirila sa ocem Stevanom posle 20 godina, ali povod nije srećan

0

Nakon dve decenije, pevačica Ana Kokić se pomirila sa ocem Stevanom, sa kojim nije bila u kontaktu. Povod je bila — samrtnička postelja.

foto: DRAGANA UDOVIČIĆ, ZORANA JEVTIĆ
foto: DRAGANA UDOVIČIĆ, ZORANA JEVTIĆ

Ana Kokić pomirila se sa ocem Stevanom neposredno pred njegovu smrt. Pevačica i njena sestra Maja sa svojim roditeljima nisu pričale skoro 20 godina. Njihov otac je zbog toga mnogo patio, ali su mu ćerke ipak ispunile poslednju želju.

 

Steva je mirno otišao na večni počinak, jer su mu naslednice došle u posetu i oprostile mu sve ono zbog čega čak dve decenije s njim nisu održavale kontakt, piše Kurir.

 

Anin pokojni otac često je svom okruženju isticao koliko mu je teško što nema kontakt sa svojom decom. Patio je zbog toga, ali su se stvari promenile kada se teško razboleo. Ana i njena sestra su čule da su male šanse da njihov otac ozdravi, pa su rešile da se vide s njim. Nedugo nakon toga, Stevan Kokić je preminuo. Naš izvor navodi da je razgovor između oca i ćerki bio veoma emotivan, ispunjen suzama.

 

Ana i Maja su posetile bolesnog oca. Izgladili su odnose i rešili sve što ih je tištalo sve ove godine. Mislim da je Stevan mirno otišao na onaj svet, jer je njemu ceo život bilo bitno samo da reši odnose sa njima dvema. Znate, on je i na pijaci i prijateljima, ma gde god da se pojavio, govorio koliko ga boli njihov odnos i to što ne može da dopre do ćerki i ako je pokušavao godinama. Na kraju se sve ipak rešilo. Nažalost, on nije dugo poživeo posle toga, žao mi je što nije mogao duže da uživa u njihovom pomirenju — rekao je izvor.

 

1 / 12 Foto: Dragana Udovičić, Nemanja Nikolić

 

Nakon razvoda Aninih roditelja, pevačica je istakla da se povremeno viđala sa ocem, ali da je to uglavnom bilo na njenu inicijativu i da su vremenom skroz prekinuli kontakt. Ona je u više navrata izjavila da postoji porodični problem i da bi i ona i Maja volele da se to reši, ali u krugu porodice.

 

Kad nas je napustio, nisam mogla da shvatim ozbiljnost majčinog i njegovog razlaza. Oni su se sudski razveli 1999. godine, u vreme bombardovanja. U početku smo se viđali, pa se to proredilo. Kada sam shvatila da se sa ocem uvek viđam na svoju inicijativu, rešila sam da više ne insistiram na tome. Bilo mi je teško, ali... Godinama ga nisam videla. Teško mi je i sada, ali mi je u samom početku bilo mnogo teže — rekla je pevačica tada za Kurir, dok je njen otac istakao da bi voleo da njegova deca čuju njegovu stranu priče.

 

 Žao mi je što je sve tako ispalo. Priča njihove majke je dosta uticala na njih. Nemam ništa protiv, majka je majka, sve ja to razumem, ali mogli smo da sednemo da porazgovaramo, da se saslušaju sve strane i da se sve reši. Pokušao sam, meni je najteže što se tiče cele situacije, vreme će da pokaže sve. Bogu hvala, moja ćerka ima dve devojčice i one će da porastu. Život piše romane. Ana je moja ćerka i ja je volim najviše na svetu. Svoj deo krivice priznajem. Kriv sam i kajem se zbog svega. Svako bi voleo da povrati porodicu, pa i ja. Ali kada bi i druga strana rekla istinu, mnogo toga bi se promenilo — zaključio je tada Kokić.

 

Ni ranije nisam pričala o tome, pa ne mogu ni sada. Nadam se da razumete. Hvala vam! — kratko je poručila Ana.

 

 

makonda-tracker