Samo sandale koštaju 1.100 evra

Bottega Veneta + Bottega Veneta! Maša Terzić na Kostadinovom venčanju stilizovana BOLJE OD POLA HOLIVUDA

3

Sin Zvezdana Terzića i bivši dečko Anastasije Ražnatović danas je izgovorio sudbonosno "da", a među najzapaženijima na njegovoj svadbi je njegova mlađa sestra Maša

foto: Instagram
foto: Instagram

Kostadin Terzić danas se oženio lepom Valentinom Lopičić, s kojom ima jednogodišnjeg sina Vuka i s kojom će uskoro dobiti još jednog sina.


Glamurozno venčanje održalo se u jednom beogradskom hotelu, a među zvanicama koje privlače najviše pažnje je Kostadinova sestra Maša, koja se svojski potrudila da bude na visini modnog zadatka koji podrazumeva ovakva prilika.

Paparaci nisu snimili njen ulazak u ovaj objekat, ali sama lepotica nije odolela da se ne pohvali svojim odabirom obuće i odeće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

 

Naime, Maša je roze elegantnu haljinu s brojnim slojevima tila upotpunila mrežastim zatvorenim sandalama čuvene modne kuće Bottega Veneta čija cena iznosi 1.100 evra, a napravljene su od kristala i kože i ukrašene roze trakama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)


U pitanju je vrlo neobičan model s velikim mrežastim delom koji prekriva prste i vrh stopala i jednim manjim koji se nalazi na peti, dok se tanki kaišići vezuju i ukrštaju oko članka. Najosnovniji modeli koštaju nešto manje od hiljadu dolara, dok cena luksuznijih, poput onog koji je Maša ponela, premašuje 1.500 dolara. Ovakve sandale imaju prednji deo kvadratnog oblika i tanku štiklu i spoj su stilova koji su u izradi obuće bili popularni sedamdesetih i devedesetih, a među prvima ih je ponela barbadoska pevačica Rijana. Interesantno je da su svojevremeno posvađale zaljubljenice u modu, koje nisu mogle da se usaglase jesu li ove sandale lepe ili ne, što ih, doduše, nije sprečilo da postanu jedan od najpopularnijih modela ove sezone i apsolutni hit među influenserkama i poznatim ličnostima.

 

Maša očito obožava ovaj brend, budući da je ponela i roze torbicu koju svetske zvezde obožavaju, a Hejli Biber često nosi zeleni model.

 

 

makonda-tracker