menja ploču

"Bolje da ćutim!" Tanja Savić iskrena nakon glasina da su Draško Stanivuković i ona raskinuli

2

Popularna pevačica ostavila je iza sebe jednu od najtežih godina u životu, a mediji su pisali da joj je, uz brojne nedaće i preokrete, 2021. donela i ljubav s gradonačelnikom Banjaluke.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Tanja Savić ističe da se raduje praznicima, baš kao i njeni sinovi, a optimistično gleda na godinu pred nama.


Radujem se novogodišnjim praznicima kao malo dete. Nadam se da će 2022. godina doneti mnoge lepe stvari i da neće biti kao prošla. Deca su presrećna zbog cele euforije oko praznika, zajedno smo okitili jelku i kupila sam im paketiće. Uskoro ćemo zajedno otići na jedan put, najverovatnije na neku planinu — istakla je Tanja za Alo.


Ipak, 2021. godina nije bila laka pevačici, a ona naglašava iz nje ipak izlazi kao pobednica.

 

Istina je da mi je 2021. bila jako teška i tužna, ali sam na kraju izašla kao pobednik i zbog toga sam jako srećna. Samo da su mi deca živa i zdrava. Sinovi su se jako brzo navikli na život u Srbiji, ovde su odrasli, školovali su se... Imaju puno novih i starih drugara i pored toga imaju sve što im treba pored mene. Moram da priznam da mi nije lako, ipak su to dva dečaka koje treba da izvedem na pravi put, ali sam svesna borbe koju ću morati da vodim s njima tokom odrastanja. Stariji sin će uskoro da uđe u pubertet i verujem da me očekuju razne situacije. Hvala bogu, ja sam spremna na sve to, jaka sam strpljiva, a za moju decu ću sve da učinim — kaže Tanja.

 

1 / 7 Foto: M.M./ATAImages


Regionalni mediji pisali su nedavno da je pevačica raskinula s Draškom Stanivukovićem, mladom političkom zvezdom iz Republike Srpske. Tanja je odlučila da više ne priča previše o svojoj privatnosti, a smatra da je najbolje da bude sama u ovom trenutku jer je tek spoznala slobodu.


O mom ljubavnom životu se mnogo nagađa i piše, ali ja sam odlučila da ne pričam o tome, jer šta god da kažem, izvuče se iz konteksta, te mi je bolje da ćutim i posmatram. (smeh). Skoro dve godine sam sama i uživam u svojoj samoći i ne bih želela da mi to iko kvari. Ko god da se sad pojavi, to ne bi bilo dobro, jer ja sam napokon spoznala kod sebe šta znači biti slobodan i tek sad sam počela da živim i da nemam pritisak partnera. Ne bih volela da to ponovo doživim u bliskoj budućnosti. I dalje se nisam oporavila od cele situacije koja mi se desila i smatram da ću kada bude bilo pravo vreme biti spremna za novu ljubav. Ne znam kada će se to desiti, ali verujem da hoće, ja sam i dalje mlada — napominje Tanja.

 

 

makonda-tracker