živi bajku

Maksim kreće maminim koracima: Tanja Savić otkrila simpatične detalje o sinovima

1

Pevačica je konačno srećna svojim životom, a ponosnom je posebno čine mezimci koji veoma poštuju i vole majku.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Pevačica Tanja Savić proteklih nekoliko meseci živi svoj najlepši san otkako su su naslednici ponovo sa njom u Srbiji, a porodično gnezdo svili su u srcu Smedereva, nedaleko od njenog rodnog mesta Radinac kako bi bili bliži najmilijima.

 

U medijima su se nedavno pojavile informacije da je Tanja uplovila u romansu sa šarmantnim gradonačelnikom Banjaluke — Draškom Stanivukovićem, a ovog puta pevačica nije mogla da skrije emocije i osmeh koji je potvrdio da je ljubav istinska i jaka.

 

Srcem jesam za Banjaluku i uvek sam bila za Banjaluku. — istakla je u šaljivom maniru, ali je publici bilo jasno da je zabljubljena.

 

 

Savićeva je posebno ponosna na svoje sinove Maksima i Đorđa koji su se potpuno promenili otakako žive u Srbiji.

 

Kad ih pogledam i uporedim, totalno su drugačiji, postali su kao mi. Pravi Balkanci, imaju tu toplotu, društvenost, srdačni su, emotivni, sve ono što Srbi imaju.

 

Pevačica priznaje i da njen stariji naslednik pokazuje interesovanje i talenat za muziku, te imaju velike planove u budućnosti.

 

Sledeće godine će upisati muzičku školu, baviće se repom, to voli, vidi se. — završava Tanja za "Premijeru".

 

Folk zvezda je promenila i svoj scenski imidž, te je možemo videti u pomalo šik izdanjima koje čine zavodljive frizure, sofisticiranje toalete, mistični makeup, a to vam je dočarala i u spotu za novu pesmu "U mraku".

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker