(foto)

Fotografija Tanje Savić krije TAJNU: Draško Stanivuković u poseti Beogradu — i društvu pevačice?

10

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković privlači veliku pažnju medija kako svojim radom, tako i navodnom ljubavnom vezom sa Tanjom Savić

foto: ATA IMAGES, PRINTSCREEN/INSTAGRAM
foto: ATA IMAGES, PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Već duže vreme je pevačica Tanja Savić u centru pažnje medija, kako zbog porodičnog života, tako i, odnedavno, zbog navodne ljubavne priče s političarem Draškom Stanivukovićem. 

 

 

Tanja je nedavno priznala da je emotivno ispunjena, ali, ipak, ni pevačica ni političar ne govore javno o svojoj navodnoj romansi. Međutim, šuška se da su stvari vrlo ozbiljne. Kako sada pišu mediji, pevačica će se sa sinovima uskoro preseliti u Republiku Srpsku, kako bi bila bliže svom partneru, ali i da bi se osećala bezbednije.

 

Draško i Tanja su dosta razgovarali. Od kada se saznalo za njih u velikom su problemu, pogotovo gradonačelnik kome ne ide u prilog da se svaki dan žuta štampa bavi njime i njegovim ljubavnim životom. Njegova porodica nikako ne podržava vezu sa Tanjom, pa su čak hteli i da se rastanu, ali su shvatili da treba da se bore jer je ljubav jača od svega. Pošto im Dušan upućuje jezive pretnje, Draško je rekao Tanji da želi da mu bude bliže i da će je on zaštititi pa je predložio da se sa decom preseli u Bosnu. Ona se nećkala i to samo zbog sinova, jer bi trebalo da promene i školu i da se naviknu na nove drugare, a samim tim dobili bi i novo okruženje. Rekla mu je da mora da priča sa decom, pa tek onda da donese odluku. Međutim, posle nekolio dana saopštila mu je da pristaje da se preseli u Banjaluku. Draško je bio presrećan, odmah je našao stan i odmah joj je poslao slike i snimke — tvrdi za Star izvor blizak paru.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Najnovija Tanjina objava na Instagramu opet je zatalasala javnost, jer se vidi da se provodi u jednom prestoničkom restoranu sa — muškarcem.

 

Na fotografiji se vide muške šake, a mnogi tvrde da je upravo u pitanju Stanivuković, koji je u tajnoj poseti Beogradu.

 

Tanja Savić i Draško Stanivuković
foto: Instagram Printscreen

 

makonda-tracker