novi početak

Deca su joj pomogla da donese odluku: Tanja Savić i Draško Stanivuković spremni za KRUPAN KORAK u vezi?

14

Par o kom bruji region proteklih nedelja navodno podiže svoju vezu za viši nivo, a pevačica je odluku donela u dogovoru sa svojim sinovima

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Tanja Savić već neko vreme je u srećnoj vezi s Draškom Stanivukovićem, gradonačelnikom Banjaluke, što je i sama indirektno potvrdila nakon spekulacija koje su se pojavile u medijima.


Na pitanje novinara da li je ona srcem za Banjaluku, Tanja je odgovorila šaljivo:


Srcem jesam za Banjaluku i uvek sam bila za Banjaluku, a Prijedor posebno jer tu živi devojka koja mi vodi fan stranicu.


Ona nije mogla da sakrije smeh kada je upitana gde joj je dečko.


Dečko je , pa znate i vi sami... — rekla je Tanja nedavno.

 

Kako sada pišu mediji, pevačica će se sa sinovim uskoro preseliti u Republiku Srpsku, kako bi bila bliže svom partneru, ali i da bi se osećala bezbednije nakon neprijatnosti koje joj priređuje uskoro bivši suprug Dušan Jovančević.


Draško i Tanja su dosta razgovarali. Od kada se saznalo za njih u velikom su problemu, pogotovo gradonačelnik kome ne ide u prilog da se svaki dan žuta štampa bavi njime i njegovim ljubavnim životom. Njegova porodica nikako ne podržava vezu sa Tanjom, pa su čak hteli i da se rastanu, ali su shvatili da treba da se bore jer je ljubav jača od svega. Pošto im Dušan upućuje jezive pretnje, Draško je rekao Tanji da želi da mu bude bliže i da će je on zaštititi pa je predložio da se sa decom preseli u Bosnu. Ona se nećkala i to samo zbog sinova, jer bi trebalo da promene i školu i da se naviknu na nove drugare, a samim tim dobili bi i novo okruženje. Rekla mu je da mora da priča sa decom, pa tek onda da donese odluku. Međutim, posle nekolio dana saopštila mu je da pristaje da se preseli u Banjaluku. Draško je bio presrećan, odmah je našao stan i odmah joj je poslao slike i snimke — tvrdi za Star izvor blizak paru.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Navodno će do preseljenja doći u 2022. godini, a ova mala porodica uživaće u prostranom stanu, kao i u Draškovoj zaštiti.


Dogovorili su se da posle Nove godine ode sa decom kod njega. Stan je baš veliki, im tri spavaće sobe, tako da će imati prostora za sve, a verovatno će i Draško veći deo vremena provoditi sa Tanjom i decom. On želi da bude siguran i da Tanju zaštiti maksimalno, a kako je poslom vezan za Banjaluku, najbolja opcija je Tanjino preseljenje — dodaje neimenovani izvor. — Dušan će da poludi kad bude čuo da se Tanja sa decom seli kod Draška, ali im neće moći ništa, biće zaštićeni tamo kao beli medvedi.


Podsetimo, pevačica je prošle godine doživela pravu dramu, kada je saznala da je njen suprug Dušan Jovančević odveo njihove sinove u Australiju bez Tanjinog znanja. Uskoro je pokrenut sudski postupak, a nakon višemesečne agonije, pevačica je dobila starateljstvo nad decom i s njima nastavila život u Srbiji.

 

 

makonda-tracker