praznici na njihov način

U prvom planu — raskošna jelka! Zavirite u NOVI dom Tanje Savić (FOTO)

6

Jedna od najpopularnijih domaćih pevačica uživa u dekorisanju svog doma za praznike — i to u najboljem društvu!

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Nakon što je godinama živela u Australiji s porodicom, Tanja Savić prošla je kroz jedan od najturbulentnijih životnih perioda sa partnerom Dušanom Jovančevićem.

 

Duga borba za decu, sinove Đorđa i Maksima, završila se onog momenta kada su pevačici vraćeni dečaci, od kojih je bila razdvojena čitavu godinu.

 

Tanja Savić je, u međuvremenu, kupila stan u Smederevu, kako bi bila blizu roditeljima koji žive u njenom rodnom mestu Radinac, a sada u svom novom domu živi sa sinovima, ali i svojom sestrom Biljom. 

 

Dve sestre su veoma bliske, pa ne čudi što su zajedno ukrasile stan pred novogodišnje i božićne praznike. U krupnom planu je raskošno okićena jelka, tu su i brojni ukrasi, dekoracija i razne sitnice koje će im ovu Novu godinu učiniti magičnom!

 

1 / 9 Foto: Instagram Printscreen

 

Podsetimo, Tanja je dospela (ponovo) u žižu pažnje javnosti zbog veze s gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem. Tanja i Draško nisu javno potvrdili svoju vezu, ali iz različitih izvora bliskim medijima, kao i putem društvenih mreža, otkriveno je da uživaju u skladnom odnosu.

 

 

makonda-tracker