počastvovani su

"Bravo, ljubavi, ponosno sam stajala pored tebe": Jelena Đoković uputila Novaku dirljivu poruku nakon odlikovanja

2

Prvi put u filatelističkoj istoriji Srbije na markama je predstavljen sportista, najbolji teniser današnjice i najbolji sportista u istoriji srpskog sporta.

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Novak i Jelena Đoković nisu krili zadovoljstvo jer je teniser odlikovan poštanskom markom sa svojim imenom, a nakon što su se zahvalili na predivnom poklonu, otkili su da će njihova fondacija i Pošta Srbije omogućiti svakom detetu da pohađa programe predškolskog obrazovanja.

 

Bravo, ljubavi! S toliko ponosa sam stajala pored tebe i danas. Stvarno je velika čast primiti svoju poštansku marku. Znam koliko tvojih fanova će se potruditi da je ima i pošalje pismo nekoj svojoj dragoj osobi da je iznenadi. A odštampano ih je samo 6000. I bilo je vrlo zanimljivo šetati muzejom i naučiti nešto novo, a i podsetiti se naših prvih telefona i mobilnih uredjaja, hvala na tome, a za drage mame i tate, u muzeju imate opciju da dovedete decu na radionicu da nauče kako se šalju pisma (pa može i to da vam bude aktivnost pred Božićne praznike) — napisala je Đokovićeva pored zajedničkih fotografija koje su obeležile dan.

 

 

Prvi put u filatelističkoj istoriji Srbije na markama je predstavljen sportista – pojedinac, najbolji teniser današnjice i najbolji sportista u istoriji srpskog sporta, veliki humanista i filantrop, čija je fondacija, između ostalog, pomogla rekonstrukciju 48 vrtića i obezbedila podršku u radu za 2.200 učitelja i nastavnika širom Srbije, prenosi Kurir sport.

 

Novak je i putem svog Instagram profila podelio kako mu se uručuje poklon.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

 

makonda-tracker