ljubav je to

Njihov zajednički portret će vam istopiti srca: Jelena Đoković objavila emotivnu fotografiju sa suprugom i decom

0

Njihovoj sreći nema kraje jer je Novak Đoković ispisao istoriju u tenisu, a sada je zajedno četvoročlana porodica ovom fotografijom iskazala svoja najdivnija osćanja. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Jelena na svom instagram nalogu podelila je fotografiju na kojoj pored nje i Novaka poziraju i njihova deca Tara i Stefan

 

— Ponosni klinci i mama na najboljeg tatu na svetu. I to sedam puta! Kako ćemo svi mi uspeti da držimo korak s ovim našim neustrašivim vukom? Meni je srce preskakalo kao loptica mrežu - napisala je Jelena ispod fotografije. 

 

 

Oni su bili kod tate u naručju dok je mama na drugoj garnituri sedela i osmehivala se objektivu. Ono šta je posebno interesantno jeste Jelenin stajling. 

 

Kao i do sada uvek je imala svedeni stil koji je nekako uspevala da iznese priroda njene ličnosti u potpunosti i da u isto vreme izgleda pristojno, a i dobro običeno. 

 

Na ovoj fotografiji ona je imala džemper-rolku lila boje, a isplela je i kikice koje su prenosile energiju devojčice. Uz sve ovo je ukombinovala i crne pantalone.

 

Ova kombinaciju možete izabrati i vi i poneti je na ručak sa projateljima, u jesenju šetnji i sl, a ako želite dodatno da naglasite svoj stil dodajte malo nakita, kao što je to Jelena učinila. 

 

 

 

makonda-tracker