KAKO VAM SE ČINI?

PRE SUPRUGE JELENE, BIO JE U VEZI SA ZGODNOM LIDIJOM: Novakova bivša devojka je danas poznata u svetu muzike!

5

Porede je sa svetskom zvezdom po fizičkim karakteristikama, a kako vama izgleda?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nedugo posle raskida sa Lidijom Popović, Novak Đoković započeo je ljubavnu romansu sa Jelenom Ristić, sa kojom je dugogodišnju vezu krunisao brakom.

Novak je u brak sa Jelenom stupio 2014. godine sa kojom ima dvoje dece, sina Stefana i ćerku Taru.

 

Ipak, malo ko zna da je, pre nego što je upoznao Jelenu, prvi reket sveta dva meseca bio u ljubavnoj romansi sa Lidijom Popović, danas svetski poznatim di-džejem Lejdi Li.

 

Ova ljubav nije dugo trajala pre svega zbog Novakovih obaveza koje su tada trastično porasle zbog naglog uspona u teniskoj karijeri. Oni su pokušali da vezu održe na daljinu, na relaciji Novi Sad - Beograd, ali kada su shvatili da to ne ide baš kako treba, odlučili su da prekinu ljubav. Nedugo nakon toga Novak je započeo vezu sa sadašnjom suprugom Jelenom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LADY LEE (@ladyleeofficial)

 

Lidija Popović je i danas deo javne scene. Poznat je di-džej, nastupa pod imenom Lejdi Li i na društvenoj mreži Instagram ima preko 100.000 pratilaca.

Pre dve godine je Lejdi Li imala više od 80 inostranih nastupa, najviše na prostoru Azije, a od jednog navodno zaradi i do 30.000 evra.

 

Lidiju Popović zovu i "srpska Džej Lo", a u jednom od intervjua otkrila kakva je bila veza sa Đokovićem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LADY LEE (@ladyleeofficial)

 

"Nole je za vreme naše veze uvek bio pažljiv i nasmejan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svetu sporta. Naravno da Nole nije papučar... Novak je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se bar ja sećam" - rekla je Lidija.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker