zaljubljeni do ušiju

Oboje su nas oduševili u "Nečistoj krvi": Ova prelepa glumica je devojka Nedima Nezirovića

1

U prvim epizodama serije "Nečista krv" dosta pažnje privukli su mladi glumci koje smo u poslednje vreme imali priliku da vidimo u domaćim hit serijama, a malo je poznato da su u srećnoj vezi

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Film i serija "Nečista krv" spadaju u glavne vesti u oblasti kulture ove godine, a režiser Milutin Petrović okupio je maestralnu ekipu i izvanredne glumce koje ne viđamo baš često na našim malim ekranima, kao što su Dejan Bućin i Feđa Štukan. Tu su, međutim, i mlade nade koje su proteklih godina angažovane na najuspešnijim domaćim projektima, a posebno su se izdvojili Nedim Nezirović i Teodora Dragićević, za koje je manje poznato da su u vezi.

 


Teodora u "Nečistoj krvi" igra Stojnu, služavku i nepriznatu ćerku Hadži Trifuna, koja stupi u odnose s njegovim sinom i svojim polubratom Mitom, dok Nedim glumi Jovču.

 

Nečista krv, Jovča, Nedim Nezirović
foto: Youtube Printscreen

Ovaj par ne priča za medije o svojoj vezi, ali ne kriju da su srećno zaljubljeni, pa su se na premijeri filma "Nečista krv — Greh predaka" pojavili zajedno, a povremeno dele i zajedničke fotografije.

 

1 / 6 Foto: A.K./ATAImages


Nedavno je su oboje na Instagramu objavili istu fotografiju na kojoj su nasmejani i zagrljeni, a ona je privukla mnogo razneženih komentara njihovih kolega i fanova.

 

 

makonda-tracker