POSLE ANE ― OPET PEVAČICA

ŠUŠKA SE DA JE PONOVO ZALJUBLJEN: Nikola Rađen u vezi sa OVOM PEVAČICOM? (FOTO)

2

Nekadašnji vaterpolista srpske reprezentacije Nikola Rađen navodno je već godinu dana je u emotivnoj vezi s pevačicom.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Prvi put nakon razvoda od pevačice Ane Kokić, s kojom je bio deset godina u braku, Nikola Rađen navodno je ponovo zaljubljen, i to opet u pevačicu. U pitanju je mlada i atraktivna Milica Ristić, sa kojom vaterpolista navodno ovih dana uživa u vezi.

 

 

Njih dvoje su se i upoznali na jednoj njenoj svirci, dok je nastupala sa Stefanom Živojinovićem, Breninim sinom.

 

Kako kažu njihovi prijatelji, Nikola i Milica odlično funkcionišu iako su većinu veze održavali "onlajn" jer ona zbog zabrane državljanima Srbije da uđu u Grčku nije mogla da ide kod svog dečka. Viđali su se kada bi Rađen došao u Beograd, ali će uskoro i ta prepreka biti srušena, jer se vaterpolista, saznajemo, vraća u srpsku prestonicu za desetak dana, gde će nastaviti karijeru.

 

 

Nikola Rađen je bio u braku sa Anom Kokić, tako da ima iskustva s pevačicama i svime što nosi njihov posao. Razvedeni su već dve godine i u korektnim su odnosima. Kako kaže naš izvor blizak njoj, ona je upućena u Nikolin ljubavni život i u potpunosti ga podržava.

 

 

Milica je najviše poznata javnosti po tome što se takmičila u jednom muzičkom šouu, a iako tu nije ostvarila neki zapaženiji uspeh, nastavila je da se bavi pevanjem, te često nastupa po klubovima i kafanama, naročito prestoničkim.

Podsetimo, Nikola je s pevačicom Anom Kokić bio u braku deset godina, iz kojeg imaju dve ćerke Ninu i Teu. Javno su objavili da se rastaju početkom 2019. godine, a u julu te godine i zakonski su okončali brak.

 

 

makonda-tracker