otvoreno o svemu

"ŽELIM DA SE OPROSTIM OD SPORTA KAKO TREBA": Nikola Rađen iskreno o karijeri, a evo šta kaže o ćerkama i roditeljstvu!

0

Naš čuveni sportista otvoreno je progovorio o porodici i roditeljstvu

foto: printscreen/k1
foto: printscreen/k1

 

Naš proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen istakao je da je veoma ponosan na svoje ćerke i da mlađa pokazuje veliki talenat za sport.

 

- Moram da priznam da sam baš slab na ćerke. Možda je glupo kada otac kaže da je ponosan na svoju decu, ali ja zaista jesam. Vredne su obe, dobre u školi. Mlađa pokazuje i veliki afinitet i talenat za sport. Trenira odbojku i sjajno joj ide. Obe su trenirale razne sportove, ali kod mlađe je odbojka prevagnula - otkrio je Nikola u emisiji “Kec na jedanaest” na televiziji K1.

 

Rađen je do situacije sa koronom bio veoma aktivan u kampovima za mališane i nada se da će kada cela ova situacija prođe ponovo uživati u radu sa decom.

 

- Mnogo volim da radim sa decom i smatram da vrhunski sportisti imaju obavezu da mlađima prenesu svoje znanje. Da animiraju najmlađe da počnu da se bave sportom – rekao je Rađen.

 

Poznati sportista otkrio je i da je u narednih godinu i po dana ugovorom vezan za „Crvenu Zvezdu“ i da se nada da će kruna njegove sjajne karijere biti baš u ovom timu.

 

- Želim da se kako treba oprostim od sporta, kako dolikuje, i nadam se da će to biti uz titulu. Nakon toga, videćemo... Da li ću ponovo ići u Grčku ili ću ostati u Beogradu – kazao je Aleksandri i Bošku poznati vaterpolista.

 

 

 

makonda-tracker