voleli su se

S njenim roditeljima se združio BEZ NJENOG ZNANJA, psihoterapije su im pomagale: Priča Saleta Tropika i Jovane Pajić

0

Mada su važili za jedan od najskladnijih i najlepših parova s divnom porodicom, Jovana Pajić i Sale Tropiko odlučili su da se razvedu

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mnoge je šokirala vest da se Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, razvode.

 

Kako su važili za jedan od najskladnijih parova s domaće estradne scene, koji ima dve ćerke, Helenu i Đinu, niko sa strane nije mogao da pretpostavi da stvari u njihovom odnosu već duže vreme ne štimaju.

 

 

Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i do sada posvećeni u zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost — istakla je Jovana za Blic.

 

Kako se navodi, Jovana se sa decom iselila iz stana pre nešto više od mesec dana , a Sale i ona su ostali u svakodnevnom kontaktu.

 

1 / 1 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Ovaj par prošle godine je za IDJ govorio o tome kako su se upoznali, a stvari su tada i dalje delovale idilično.

 

Bilo je strašno, mislim nesvakidašnje. Ja sam tada bila u rijalitiju Farma, a mi smo se zabavljali nešto manje od dva meseca pre mog ulaska. Moji roditelji nisu znali da ja imam dečka, znali su Saleta kao mog kolegu, ali nisu znali da smo momak i devojka. Za ta tri i po meseca, koliko sam provela u rijalitiju, on je samostalno otišao kod njih na upoznavanje, sa flašom rakije. Došao je, predstavio se kao moj dečko i rekao im da je došao da zajedno gledaju Farmu. Kad sam izašla doživela sam šok, videla sam da se ponašaju potpuno opušteno, kao da je on njihov sin. Tako da sam taj neprijatan deo upoznavanja, te treme i to preskočila — objasnila je.

 

Sale je uskočio i dodao:

 

Samo da se nadovežem i kažem da muškarac kad reši da se ženi, on se zaista ženi.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

 

Ipak, oni su svojevremeno govorili o tome redovno posećuju psihoterapeuta, a Jovana je isticala da joj je stručnjak pomogao da ostvari i održi dobar odnos sa mužem

 

 Psihoterapije su svima neophodne, pa i meni i Saletu. Mi nemamo nijedan konkretan problem, ja sam išla iz znatiželje jer sam mislila da sve držim pod kontrolom, a došla sam do nekih stvari koje su bile zatvorene u nekoj crnoj kutiji i zaista sam kao ličnost porasla zahvaljući tim terapijama. Sale i ja uz pomoć stručne osobe lakše rešavamo problem napornog tempa života, nepostizanje nekih stvari, odnos sa prijateljima, porodicom. To vam je stvar mentalne higijene – pričala je tada Jovana.

 

 

makonda-tracker