nije im uspelo

DVAPUT se zaljubio u nju na prvi pogled, nakon razvoda ga je TUŽILA: Ovo je bivša supruga Slavka Beleslina

0

Jedno od omiljenih TV lica i miljenik žena Slavko Beleslin pre nekoliko godina se razveo, a njegova bivša supruga istakla je jednom prilikom da "njihov razvod nije bio lep kao što je predstavljeno u medijima".

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

TV novinar Slavko Beleslin našao se u centru skandala pre izvesnog vremena jer ga je bivša supruga Iva Šiđanin tužila pošto je nije potpisao kao koautora emisije "Šta bi posle? (Flešbek)", koja se emitovala na RTS-u.


Budući da se par rastao 2018. u tišini i bez medijske pompe, nije bilo poznato kako je došlo do kraja njihovog braka, a Iva se nakon jednog ročišta za Kurir kratko osvrnula na taj deo života.

Recimo da sam bila obmanjivana čitavih deset godina i to su neke stvari preko kojih se ne prelazi. Posle svega toga ne možete s nekim ostati u dobrim odnosima, a ne prijateljskim. Celu tu priču oko njega i našeg braka definisala bih tom rečenicom. To nije čovek s kojim jedna žena može da ostane u braku, a kad je reč o ovom projektu, na kom smo zajedno radili pet godina, nisam mogla da očekujem da on moj rad ne priznaje. To je sada jedino za šta se ja borim — rekla je Šiđaninova tom prilikom.

Iva Šiđanin
foto: Ana Paunković

Nakon što su se razveli, novinar i Novosađanka Iva, inače doktorka tehničkih nauka, nisu delili previše detalja, a Slavko je istakao da "očigledno nije ekspert" za teme muško-ženskih odnosa.


Kad sam se "ženio po novinama" red je da se u njima i razvedem. I da povučem sva moja pametovanja o braku, vezama i muško-ženskim odnosima. Očigledno nisam nikakav ekspert, a mislio sam da je za ceo život. Više ne postoje naši zajednički snovi i planovi, ali i dalje mislim da je Iva predivna žena — rekao je Beleslin.


On ni u prošlosti nijea često pričao o svom privatnom životu, ali je pre nekoliko godina, tokom braka s lepom Ivom Šiđanin, otkrio kakav je njihov brak, koji je potrajao samo šest godina.


Mi imamo jedan tradicionalan brak. To podrazumeva da su supružnici odani i verni jedno drugom, žive zajedno i, kao što Biblija kaže – žive kao jedno — rekao je tom prilikom Beleslin.

Iva Šiđanin
foto: Ana Paunković

Kako je on tada objasnio, imao je sreće kada je upoznao Ivu.


Imao sam mnogo sreće s njom i kada sam je prvi put video, pomislio sam nešto što nikada pre toga nisam. Znao sam da gledam u svoju buduću ženu, to sam jednostavno intuitivno osetio. Shvatio sam da je tačno ono što su nam govorili stari – neko treba da vam puni jedra, a ne da ih prazni. Dok je na poslu bilo mnogo kriza i kod mene i kod nje, ta jedra stalno smo punili jedno drugom. Ne znam da li bi mi neke stvari u karijeri tako lako prošle da nije bilo toga. Stoga, savet za sve koji ovo čitaju – pametno se ženite i udajte.


Beleslin je tada ispričao da je Ivu upoznao na jednom društvenom događaju, kao i da se dva puta u nju zaljubio na prvi pogled.


Ono što je zanimljivo jeste to da sam se, iako to teoretski izgleda nemoguće, na prvi pogled dva puta zaljubio u istu ženu, svoju današnju suprugu. Prošle su godine između ta dva susreta i ona je donekle promenila svoj izgled, pa sam zaista uspeo, kako god to zvučalo, da se zaljubim na prvi pogled u istu ženu dva puta — rekao je TV voditelj.

makonda-tracker