više nisu isti par s početka veze

Iselila se s decom iz zajedničkog stana: Otkriveni detalji razvoda Jovane Pajić i Saleta Tropika

1

Domaću javnost iznenadila je vest da se razvode Aleksandar Cvetković, frontmen grupe Tropiko bend, i pevačica Jovana Pajić, a mediji sada prenose detalje o njihovom odnosu

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako su javili domaći mediji, Aleksandar Sale Cvetković i Jovana Pajić odlučili su da pokrenu proces za razvod braka, koji je navodno već nekoliko godina bio "klimav".


Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i do sada posvećeni u zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost — potvrdila je Jovana za Blic.


Kako otkriva neimenovani izvor, par već neko vreme nije blizak kao ranije.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić


Poslednjih dve-tri godine njih dvoje su se mnogo udaljili. Očigledno da se ljubav ugasila i da više nisu bili par kao što su to bili na početku zabavljanja i braka. Sve ređe su se u javnosti pojavljivali zajedno, što je pokazalo da se ljubav između njih dvoje ugasila — otkrio je on za Blic i dodao da par više ne živi zajedno:


Seli su i zajedno se dogovorili da se raziđu. Pre nešto više od mesec dana Jovana se sa decom iselila iz stana, a Sale i ona su ostali u svakodnevnom kontaktu.


Jovana i Sale su sudbonosno "da" izgovorili 28. novembra 2011. godine u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, a zajedno imaju dve ćerke — Helenu i Đinu.

 

 

makonda-tracker