važan trenutak

Godinu dana nisu viđeni zajedno: Rafael Nadal konačno u javnosti sa suprugom (FOTO)

0

Jedan od najboljih tenisera sveta oženio se pre dve godine dugogodišnjom devojkom Marijom Fransiskom Pereljom, s kojom se inače gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti. Sada je par rešio da prekrši pravilo, a društvo im je pravila sportistina majka

foto: Atilano Garcia / Zuma Press / Profimedia
foto: Atilano Garcia / Zuma Press / Profimedia

Španski teniser Rafael Nadal čuva svoj privatni život daleko od medija, pa nemamo često priliku da ga čujemo kako priča o svojoj porodici, naročito o supruzi Mariji Fransiski Pereljo, koja je njegovim navijačima poznata po nadimku Ćiska.


Međutim, desetogodišnjica rada Fondacije Rafa Nadal, čija je direktorka upravo njegova draga, bila je povodom da par izađe zajedno u javnost, a društvo im je pravila Rafaelova majka Ana Marija Parera.

 

Nadal je za ovu priliku odabrao jednostavno teget odelo i belu košulju uz koje je, pomalo iznenađujuće, poneo bele patike, dok je njegova izabranica ponela interesantnu belu odevnu kombinaciju sastavljenu od blejzera ravnog kroja i pantalona širokih nogavica. Oni nisu pozirali zajedno, već je Rafaelova majka stajala između njih, a par je izbegavao da priča o svom braku već se fokusirao na rad Fondacije tokom razgovora s medijima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)


Podsetimo, Nadal i Ćiska su u oktobru 2019. godine jedno drugom rekli "da" nakon 14 godina ljubavi. Par ne voli da se pojavljuje u javnosti zajedno i skreće pažnju s teniserovih sportskih uspeha, a poslednji put smo ih videli na istom mestu na turniru u Francuskoj u oktobru 2020. godine, kada je Ćiska čestitala Rafi na pobedi kratkim poljupcem.


Znam je još od kada smo bili klinci — rekao je Nadal jednom prilikom.
Kako je on pričao, mislio je da će ranije završiti karijeru kako bi mogao da se posveti porodici i dobije potomstvo sa suprugom, ali mu teniski život traje duže nego što se nadao.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Iskreno, uvek sam mislio da ćemo imati decu kada završim karijeru. Mislio sam da će mi karijera potrajati do 30. godine, ali se ispostavilo da je mnogo duže od toga — rekao je Nadal.
 

 

makonda-tracker