obično krije intimu

"NISAM MISLIO DA ĆE BITI TAKO, ALI..." Rafael Nadal otkrio zbog čega Ćiska i on nisu postali roditelji

2

Španski teniser ne krije da želi decu, ali njegova supruga i on ni posle 15 godina ljubavi nisu postali mama i tata

foto: Profimedia
foto: Profimedia

O privatnom životu Novaka Đokovića i Rodžera Federera se gotovo sve zna, ali je Rafael Nadal uvek bio misteroizniji, trudio se da intimu zadrži za sebe.

 

Ipak, u popularnoj španskoj emisiji Mi Casa Es La Tuya ("Moja kuća je tvoja") otkrio je detalje o kojima do sada nije pričao — ili ih je retko spominjao. Upitan je i da li njegova supruga Ćiska i on planiraju decu, a bez uzdržavanja je objasnio zašto čekaju.


Znam je još od kada smo bili klinci — rekao je Nadal o svojoj supruzi Mariji Franciski, koju u medijima najčešće oslovljavaju sa Ćiska, a muž je zove Mari.

 

 

Iskreno, uvek sam mislio da ćemo imati decu kada završim karijeru. Mislio sam da će mi karijera potrajati do 30. godine, ali se ispostavilo da je mnogo duže od toga — rekao je Nadal koji je rođen 1986. godine, a sa Ćiskom je u vezi od 2005.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Dugogodišnja veza krunisana je brakom prošle jeseni, a za razliku od drugih devojaka/supruga tenisera — Ćiska ne prati Nadala na svakom turniru, ne želi da ga remeti svojim prisustvom.

 

Njemu treba prostor kada se takmiči, a ideja da se ja motam oko njega po ceo dan već me zamara — ispričala je ranije za španske medije Ćiska.

 

 

makonda-tracker