"plesni par iz snova"

Mnogim domaćim zvezdama je DOBRO POZNAT: Evo ko je novi dečko Sare Jo

1

Nakon raskida duge veze sa Milkom Babićem, šuška se da je srce lepe pevačice Sare Jovanović osvojio Slovenac kog estrada dobro poznaje

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Sara Jovanović raskinula je vezu sa producentom Milkom Babićem, nakon dve i po godine, a prema pisanjima medija njen novi izabranik je Žiga Sotlar, plesač i koreograf iz Slovenije.

 

 

Sara sa Sotlarom sarađuje već dugi niz godina, a navodno je njihov poslovni i prijateljski odnos nedavno prerastao u ljubavni, prenose domaći mediji. I sama Sara je nedavno nagovestila da se u njenom životu otvorilo novo poglavlje, po svoj prilici, ljubavno.

 

 

 Učim slovenački. Dešava se definitivno novo poglavlje po pitanju mnogih stvari u mom životu. Astrolog je bio u pravu kad je rekao da će ovaj period biti vrlo sadržajan — rekla je Sara na jednom događaju.

 

 

Navodi se i da je Sara sa bivšim dečkom Milkom Babićem raskinula pre dva meseca, jer su imali različite poglede na zajedničku budućnost.

 

Žiga Sotlar, Sarin novi izabranik, je, inače, sarađivao sa mnogim domaćim zvezdama, poput Nataše Bekvalac i Maje Berović, ali i Severine. Na zajedničkim Instagram objavama sa Sarom nazivaju ih i "plesnim parom iz snova".

 

 

makonda-tracker