iskreno

Uči slovenački, astrolog joj je najavio SADRŽAJAN PERIOD: Sara Jo potvrdila da je raskinula dugu vezu

0

Pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, najavila je juče svoj novogodišnji nastup ispred Skupštine, a novinari su iskoristili priliku da je pitaju ima li istine u glasinama da više nije u vezi s producentom Milkom Babićem

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Mlada pevačica Sara Jo od početka karijere privlači pažnju svojim emotivnim životom, a ona preferira da čuva privatnost daleko od medija. Zato su mnogi bili iznenađeni kada se pojavila vest da ona više nije u vezi s producentom Milkom Babićem, kao i da trenutno ljubi slovenačkog plesača i koreograda Žigu Sotlara.


Ona je sve dileme ima li istinu ovim glasinama pojasnila rekavši kratko:


Učim slovenački jezik.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ziga Sotlar (@zigasotlar)


Kada je upitana znači li to da je definitivno prekinula raniju vezu, Sara je odgovorila:


Dešava se definitivno novo poglavlje po pitanju mnogih stvari u mom životu. Astrolog je definitivno bio u pravu kad je rekao da će biti vrlo sadržajan ovaj period!


Žiga i Sara se, inače, poznaju već duže vreme, a sarađivali su na snimanju spota za njenu pesmu "Kaži mi". Njih dvoje su do sad nekoliko puta delili zajedničke fotografije i snimke, a imali smo priliku da ih vidimo kako zajedno plešu za Tik Tok.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ziga Sotlar (@zigasotlar)

 

Sara nema običaj da deli fotografije svojih paartnera, pa smo Milka, s kojim je bila od 2019. godine, na Instagramu videli tek u naznakama i u vrlo retkim prilikama, dok su se ni na gradskim dešavanjima nisu često pojavljivali zajedno.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Neizmerno zadovoljstvo mi je što cu deliti scenu i što cu provesti Novu godinu na ovaj način. Potrudićemo se da uđemo u Novu godinu na najbolji mogući način. Bitno je da ljudi budu savesni i odgovorni — rekla je Sara.

 

 

makonda-tracker