kreativno

Za trenutak ćete poverovati da je na fotografijama Uma Turman: Sara Jo se maskirala u poznatu glumicu i oduševila sve

0

Pevačica je za Noć veštica odlučila da svoj kostim prilagodi kultnom filmu "Petparačke priče" koji je svojevremeno na Filmskom festivalu u Kanu nagrađen Zlatnom palmom. 

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Pevačica Sara Jo objavila je fotografije na svom Instagram profilu kako oponaša glumicu Umu Turman koja je pozirala za postere filma "Petparačke priče".

 

 

Ona je uspela da u potpunosti izimitira poze i mimiku glumice, kao i kostime i frizuru koji su doprineli da Sara neverovatno podseća na Umu. 

 

Pevačica je ovu transformaciju napravila zbog keltskog praznika - Noć veštica koji se proslavlja 31. oktobra šta je naznačila i u opisu fotografije, a uz to se i našalila:

 

— Zar nije zabavnije kada nemate dozvolu? - napisala je ona. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

Podsetimo da su Kelti verovali da u noći između 31. oktobra i 1. novembra duhovi izlaze iz svojih grobova i posećuju svet živih. Tada su oni osmislili, kako bi se zaštitili od njih, da prave buku, pale zajednička ognjišta i maskiraju se kako bi oterali duhove. 

 

Danas se ovaj praznik smatra jednim od najpopularnijih praznika, posle Nove godine, kada se ljudi širom sveta maskiraju i troše mnogo novca na ovaj događaj. 

 

 

makonda-tracker