dala primer

Sara Jo više NE IZGLEDA OVAKO: Pevačica DRASTIČNO promenila izgled i ― UČINILA DOBRO DELO

0

Mlada pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, odlučila je da se ošiša i donira kosu za izradu perika za žene obolele od kancera

foto: Instagram
foto: Instagram

Pop zvezda Sara Jo podelila je na društvenim mrežama detalje svoje nove vizuelne transformacije. Ona je, naime, objavila kompilaciju snimaka nastalih tokom šišanja i pokazala da je skratila više od polovine kose.


Promene su oduvek uticale oslobađajuće na mene. Uz njih sam lakše stavljala tačku, išla dalje, donosila odluke, dobijala vetar u leđa, menjala perspektivu na raznorazne životne situacije, osećala se sigurnije i samouverenije. Svaku vizuelnu promenu sam volela da ispratim prvenstveno sa onom u sebi samoj. A kako je iza mene jedna od najhaotičnijih i najsadržajnijih faza u mom životu, na ovaj način sam htela da obeležim novo poglavlje ― napisala je Sara i dodala da se nikad nije osećala snažnije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)


Ona je otkrila i da se sve završilo humanim činom i pozvala devojke da krenu njenim stopama.

 

Najvažnije od svega, podsetila bih vas da, ako planirate ili razmišljate o sličnom “poduhvatu”, vašu kosu možete da donirate za izradu perika za žene obolele od raka dojke ― što će vašu promenu učiniti još lepšom i posebnijom ― istakla je pevačica.
 

Sara je, inače, od početka karijere često eksperimentisala s frizurama, pa je imala razne boje i dužine kose, a jednom prilikom se ošišala i vrlo kratko. Štaviše, bila je među prvim poznatim devojkama koje su se odlučile za toliko drastičnui promenu.

 

1 / 9 Foto: Instagram

 

Kako je jednom prilikom ispričala, tu transformaciju je pratila negativna reakcija njenog dečka, koji joj je čak poljuljao samopouzdanje.


Meni je drugarica, koju nisam dugo videla, kad smo se srele, rekla da blistam, ja kažem: "Hvala", a u sebi se mislim "Da li sam ja stvarno lepa". I tad sam se probudila. Devojke, pazite koga birate i nemojte da se tešite da će neke stvari same proći ― otkrila je ona.
 

 

makonda-tracker