anketa

Za koju je ovo BOLJI IZBOR? Sara Jo i Milica Pavlović u identičnom izdanju ― I OBE IZGLEDAJU KAO SVETSKE DIVE

0

Budući da spadaju u najbolje odevene devojke naše javne scene, bilo je pitanje trenutka kada će se pevačicama Milici Pavlović i Sari Jovanović ukusi poklopiti

foto: Instagram
foto: Instagram

Milica Pavlović i Sara Jo su među najatraktivnijim i najbolje stilizovanim poznatim damama na domaćoj i regionalnoj sceni, a sada smo saznali i da imaju sličan ukus.


Naime, obe su odabrale komade identičnog dizajna, s tim što je Sara ponela bodi, a Milica top. Reč je o futurističnim modelima neobičnog kroja koji su pripijeni i otkrivaju ramena, a krase ih dugi rukavi i plavo-zeleni detalji.

 

Sara Jo ponela ovaj bodi kao scenski kostim za svoj nastup na manifestaciji World Pride u Kopenhagenu, i to s pink čizmama s visokim potpetcama, dok je kosu podigla u visok rep i vezala ga u dugačku pletenicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)


S druge strane, Milica se odlučila za top, a kombinovala ga je s nogavicama sličnog dezena, dubokim vešom i rukavima s dugačkim crnim trakama. I ona se opredelila za podignutu kosu, što je sjajan izbor u spoju s odećom koja otkriva ramena. Za razliku od Sare, koja je imala klasičnu pletenicu, Milica je odabrala trenutno vrlo popularnu mehur-pletenicu.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker