predivan par

Već godinama žive pravu porodičnu i ljubavnu bajku: Ova lepotica odavno je ukrala srce Aleksandra Mitrovića

1

Sinoć je fudbaler Aleksandar Mitrović doneo srpskom narodu razloga za veselje, ali devojke moraju znati da je on odavno zauzet i, kako je isticao mnogo puta do sada, najlepša stvar koja mu se desila je ta što je rano zasnovao porodicu!

foto: Instagram
foto: Instagram

Fudbaler Aleksandar Mitrović noćas je dao gol u utakmici Srbija protiv Potrugala, a time je našu reprezentaciju odveo na Svetsko prvenstvo u 90. minutu.

 

1 / 3 Foto: Epa, Antonio Cotrim

 

Osim što je neverovatno uspešan u svom poslu i, neosporno, najbolji golgeter, on je ispunjen i na ljubavnom i porodičnom planu.

 

 

Fudbalerovo srce odavno je osvojila Beograđanka Kristina Janjić. 

U martu 2016. godine dobili su prvo dete, sina Luku, a već krajem 2017. godine stigla je i ćerkica. Kristina je ćerka poznatog srpskog trenera Aleksandra Janjića, koji je vodio Rad, Jagodinu, Voždovac, Javor, Inđiju...

 

1 / 6 Foto: Instagram

 

Nakon duge veze i dvoje dece, njih dvoje su tek nedavno stali na ludi kamen. Njihovo venčanje odigralo se u mirnoj, opuštenoj atsmoferi, uz romantiku i zanimljivu dekoraciju. Par se u Beogradu zavetovao na večnu ljubav na građanskom venčanju, i to u sjajnoj i opuštenoj atmosferi, o čemu svedoče snimci koji su osvanuli na društvenim mrežama. Kako su mediji preneli, nakon što je matičarka pitala Kristinu uzima li muževljeno prezime i dobila odgovor "da", našalila se da sportistu ne treba ni da pita, što je naišlo na smeh prisutnih.

 

 

Mitrović je govorio o tome kako je najlepša stvar koja mu se desila to što je rano zasnovao porodicu.

 

Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite s treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram. Sada imam i sina koji će se jednog dana ugledati na mene i naravno da bih voleo da uvek čuje samo lepe priče o svom ocu. Odrastanje u Engleskoj nije lako, posebno za nas koji dolazimo iz male države, ali siguran sam da će Luka, bez obzira na to gde nas fudbal bude odveo, imati sve uslove za obrazovanje kao i druga deca – rekao je Aleksandar pre nekoliko godina.

 

 

Sve mi se brzo izdešavalo. Ali najbolja stvar koja mi se desila je što sam dobio dete. To me je najviše promenilo. Iz korena. Odjednom više nisam bio najbitniji ja, već žena, deca, porodica. Zato svaki slobodan trenutak želim da provedem sa njima. Prilično mlad sam ušao u sve, prošao sve to sa izlascima, ludovanjem i sve samo to ranije prošao. U profesionalni fudbal sam ušao sa 15-16 godina i do sada sam se zasitio. Zato mi je najveće uživanje da sam sa porodicom kod kuće — istakao je Mitrović jednom prilikom.

 

 

makonda-tracker