porodična sreća

Ćerka poznatog muškarca, supruga JOŠ POZNATIJEG: Kristina Janjić živi san mnogih žena — i osvojila je NJEGOVO SRCE

2

Lepa Kristina Janjić ima dvoje dece, ostvarena i na porodičnom i na ljubavnom planu... U pitanju je supruga slavnog srpskog fudbalera Aleksandra Mitrovića, a njihova priča je prelepa.

foto: Instagram
foto: Instagram

Naš poznati fudbaler Aleksandar Mitrović godinama je srećan u ljubavi, a njegovo srce odavno je osvojila Beograđanka Kristina Janjić.

 

Nakon duge veze i dvoje dece, njih dvoje su tek nedavno stali na ludi kamen. Njihovo venčanje odigralo se u mirnoj, opuštenoj atsmoferi, uz romantiku i zanimljivu dekoraciju.

 

 

Mitrović je govorio o tome kako je najlepša stvar koja mu se desila to što je rano zasnovao porodicu. 

 

Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite s treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram. Sada imam i sina koji će se jednog dana ugledati na mene i naravno da bih voleo da uvek čuje samo lepe priče o svom ocu. Odrastanje u Engleskoj nije lako, posebno za nas koji dolazimo iz male države, ali siguran sam da će Luka, bez obzira na to gde nas fudbal bude odveo, imati sve uslove za obrazovanje kao i druga deca – rekao je Aleksandar pre nekoliko godina.

 

1 / 8 Foto: Instagram

 

U martu 2016. godine dobili su prvo dete, sina Luku, a već krajem 2017. godine stigla je i ćerkica.

 

 

Zanimljivo je to da je Kristina ćerka poznatog srpskog trenera Aleksandra Janjića, koji je vodio Rad, Jagodinu, Voždovac, Javor, Inđiju...

 

 

makonda-tracker