krv joj nije važna

"VOLIŠ LI SVOJE DETE VIŠE NEGO DECU SVOG SUPRUGA?" Lepa žena fudbalera ućutkala sve porukom kojoj Britanija aplaudira

2

Čuvena starleta udala se za poznatog udovca i postala majčinska figura u životu njegove dece, još uvek slomljene zbog nedavnog gubitka majke. Mnogi su se, međutim, zapitali je li njena ljubav prema njima uistinu majčinska otkako je i sama rodila dete.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon tragičnog gubitka supruge Rebeke Elison, bivši igrač Mančester junajteda Rio Ferdinand ostao je sam s troje dece. Ipak, sreća mu se osmehula i pronašao je ženu koja mu je vratila osmeh na lice — rijaliti zvezdu Kejt Rajt, s kojom se venčao u septembru 2019. godine.


Ova lepotica učinila je da cela porodica Ferdinand lakše prebrodi tešku životnu situaciu u kojoj su se našli, a ubrzo je na svet donela i neodoljiv dodatak ovoj porodici: dečaka po imenu Kri.

 


Budući da supruga Rija Ferdinanda ima odličan odnos s Lorencom (14), Tejt (12) i Tijom (9), fudbalerovom decom iz prvog braka, a odnedavno je preokupirana svojom bebom, jedan obožavalac postavio joj je pitanje koje, kako kaže, često čuje.


Voliš li svoje dete više nego Rijovu? — pitao ju je jedan pratilac na Instagramu.

 


Ljudi me ovo često pitaju — rekla je Kejt. — Volim sve četvoro dece jednako i nikad neću videti razliku između biološke i nebiološke dece. Lorenc, Tejt i Tija su me naučili kako je voleti dete mnogo pre nego što sam dobila Krija. Mnogo smo se, kao porodica, trudili da dođemo do ovoga što imamo i uvredim se kad neko makar sugeriše da volim Krija više nego njih. Prošli smo kroz mnogo toga kao porodica i mislim da je to zacementiralo moju ljubav prema njima tako da to što ne delimo krv nije važno.

 


Mnogi su prokomentarisali da je Kejt "prava inspiracija" i da joj sigurno nije bilo lako da osvoji srca Ferdinandovih u tako teškom trenutku koji su doživeli.


 

 

makonda-tracker