nepoznato o njima

Čak su i ŽIVELI ZAJEDNO: Paulina Manov priznala s kojim poznatim glumcem se zabavljala u dvadesetim

0

Paulina Manov, čuvena Ljiljana iz filma "Toma", otkrila je nepoznate detalje svoje ljubavne veze iz mladosti

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Glumica Paulina Manov nedavno se zbog uloge Ljiljane u filmu "Toma" našla u centru medijske pažnje.

 

 

Zbog Ljiljane je plakala serija Srbija, a Paulina je, gostujući u emisiji „Balkanskom ulicom“, voditeljki Vesni Dedić otkrila detalje svog privatnog života koje do sada nismo znali.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

 

Posebno zanimljivo bilo je kada je ispričala da je, kao student druge godine Akademije, započela zajednički život sa kolegom Borisom Milivojevićem.

 

Kada sam napustila roditeljski dom, imala sam dvadeset godina, baš sam bila mlada. Rekla sam im: „Ja sad idem da živim sa Borisom, ćao.“ On je dobio stan od roditelja gde smo zajedno stanovali. To je trajalo dve godine ― otkrila je Paulina.

 

― Živeli smo u komuni. Boris, ja i drugari. (smeh) Ja sam išla u školu i da radim, svaki dan sam igrala predstave u drugom gradu. Za to vreme drugari su se družili. Imao je i on svoje uloge i obaveze ― opisala je glumica život sa Borisom.

 

 

To je bio jedan specifičan period u mom životu. Verovatno sam želela da živim u slobodi sa čovekom koga sam ja izabrala, ali oboje smo bili vrlo mladi ― zaključila je Paulina.

 

Ona je ispričala i kako je Žiki Todoroviću pisala pisma.

 

Ja sam njemu svakog dana pisala pisma i ubacivala mu u sanduče. I onda smo se mi upoznali i ja sam shvatila jednog dana, da bih ja volela da budem glumica i onda su me primili na Akademiju. Ja mu kažem "Žiko, ja sam upisala glumu, a on kaže, "Sigurno kod Vladimira Jevtovića", koji je bio njegov profesor, i mislio je da ga lažem, ja mu njemu, "Ne, ne ja sam upisala kod Milenka Maričića", i on mi na kraju kaže "Super, kul, ajde ćao"  pričala je Paulina.

 

 

makonda-tracker