kako vam izgleda?

UPOZNALI STE JE KAO DEVOJKU VUKA KOSTIĆA U FILMU "APSOLUTNIH STO": Paulina je danas udata žena i izgleda ovako!

0

Nakon porođaja kuburila je sa viškom kilograma

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Paulina Manov proslavila se ulogom Sonje u filmu "Apsolutnih 100". Tada je imala 26 godina i igrala je devojku glavnog junaka Saše Gordića, kojeg je glumio Vuk Kostić.

 

Posle ove upečatljive uloge Paulinu nismo imali priliku da gledamo na velikom platnu, ali smo je gledali u serijama "Komšije" i "Jutro će promeniti sve".

Paulina danas ima 44 godine, udata je za Vladimira sa kojim ima dvoje dece - ćerku Minu (10) i sina Rastka (7).

 

Živi u Beogradu i članica je "Beogradskog dramskog pozorišta. Zbog trudnoće se pre nekoliko godina povukla iz javnosti, ugojila 30 kilograma, ali je uspela da vrati liniju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by paulina.manov@gmail.com (@paulina.manov) on

 

"U prvoj trudnoći sam se ugojila 30 kilograma. Kad sam se porodila, prva tri meseca smo proveli u Krčedinu, gde smo svakog trećeg dana imali goste. Vlada je spremao obilje hrane, svi su jeli, a ja sam se izvinjavala što ne mogu da im se pridružim. Ali, znala sam da moram da izdržim, mislila sam da ako se ne budem vratila sebi i sopstvenom telu, više neću moći da se bavim svojim poslom. A da bih umela da se bavim glumom, moram da budem prvo ja, kako bih mogla da budem i neko drugi. To je zaista bilo čudesno iskustvo."- otkrila je svojevremeno glumica za "Gloriju" i dodala da je bitku sa kilogramima vodila godinu i po.

 

"Spasla me je knjižica sa detaljnim uputstvima koju je moja mama dobila na Klinici za endokrinologiju kad je imala problema sa štitnom žlezdom. Pribegla sam tom režimu ishrane, koji je neverovatno naporan, ali deluje." - rekla je glumica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by paulina.manov@gmail.com (@paulina.manov) on

 

 

 

makonda-tracker