film "toma"

IPAK JE POSTOJAO: Udovica Tome Zdravkovića otkrila ISTINU o DOKTORU iz filma

0

U filmu o Tomi Zdravkoviću, koji je već nedeljama glavna tema domaćih medija, pojavljuje se lik doktora, a Tomina supruga Gordana ispričala je detalje u vezi sa njim iz stvarnog života

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Ukoliko ste odgledali film "Toma", sigurno ste zapazili lik, na prvi pogled, krutog doktora koga je odigrao Petar Benčina.

 

 

Kako film teče, naše simpatije prema doktoru sve su veće, ali mnogi nisu sigurni da li je taj doktor zaista postojao u životu pevača Tome Zdravkovića.

 

Udovica Tome Zdravkovića, Gordana Zdravković, otkrila je do sada nepoznat podatak, a to je da je priča o doktoru istinita.

 

Nije istina da doktor nije postojao. Doktor je postojao i sa njim je išao nekoliko puta na putovanja, on je doktor sa VMA, Rus. O Tomi se brinulo pet lekara u tom momentu, neke stvari su svakako dodate, ali istina je postojala. Taj doktor Rus je bio i kućni prijatelj i uvek je bio uz Tomu i van bolnice, kada god je nešto trebalo. U filmu je to prikazano malo drugačije, zapravo je doktor bio taj koji je preminuo ― rekla je Gordana, pišu Novosti.

 

 

makonda-tracker