iskreno

"Daju DECU NA TANJIRU da bi bili u žiži javnosti": Elma Sinanović nije oduševljena taktikom koju koriste njene kolege

1

Popularna pevačica istakla je da ne voli previše da eksponira svoj privatni život, a primetila je da neke njene kolege upravo taj aspekt života koriste da privuku pažnju

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tokom gostovanja u emisiji Ognjena Amidžića AmiGShow, zvezda narodne muzike Elma Sinanović objasnila je da ona ne krije svoju privatnost, već samo ne voli da je deli.


Ne krijem, nego ne volim da pričam o privatnom životu. U poslednje vreme sam se malo raspričala i malo otvorila o mojoj ćerki Huliji, malo je spominjem, ali ranije to nisam želela niti smatram da bi ljude trebalo da znaju o mom privatnom životu ― objasnila je pevačica i dodala: ― Tu sam da im dam pesme i to što treba da dobiju od mene, a ostalo ne bi trebalo da ih zanima.

 

Elma Sinanović
foto: Instagram

Ona se osvrnula na to što neke njene kolege dele svoju intimu, kako veruje, baš da bi se o njima pričalo.


Sad je neko vreme da ljudi ne biraju sredstva kako bi bili u žiži javnosti. Znači, sve će da vam daju na tanjiru, i porodicu, i decu... Svašta nešto, samo da su u žiži, samo da budu na društvenim mrežama dva dana, ali ja mislim da je na dugoročne staze to jako loše i da ne bi trebalo tako da se radi, možda grešim i možda će neko da me demantuje, ali mislim da sam u pravu ― rekla je pevačica.
 

 

makonda-tracker