ASTro kaže

Egipatski horoskop otkriće mnogo o vama: Datum rođenja žene puno govori o njenom karakteru

0

Šta egipatski horoskop na osnovu datum rođenja otkriva o vama - saznajte tajne crte svoje ličnosti i sudbine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Prema egipatskom horoskopu datum rođenja žene može puno otkriti o njenom karakteru, načinu života i sudbini, piše Sensa. U ovom vidu astrologije smatra su da su mnoge karakterne crte skrivene brojevima/kodovima rođenja. Posebno se ističe dan rođenja - saznajte šta vaš predstavlja i simbolizuje:

 

1

 

Osobe rođene 1. dana u mesecu uglavnom su prirodni lideri i odmah ćete ih uočiti čim se pojave u prostoriji. Oni su neprikosnoveni lideri sa jakom voljom i nepokolebljivim samopouzdanjem. Znaju uvek šta žele od života.

 

2

 

Takve žene su veoma emotivne i prijateljske. Vole druženje i obično su okruženi pravim prijateljima. Njihove najvrednije osobine su iskrenost i lijalnost. Ne podnose tračeve i ogovaranja. Mnogi ih smatraju za najbolje prijatelje.

 

3

 

Žene rođene 3. dana u mesecu imaju vrhunski sposobnost da se snađu same u bilo kojoj situaciji. Ne pretvaraju se, ne ponašaju se licemerno i ne laskaju drugima. Iskrene su i pravične.

 

4

 

Najodgovornije i disciplinovane žene. Oni su odlični menadžeri. U rešavanju bilo kakvih problema, pokazuju neverovatnu istrajnost - ovom kvalitetu se može pozavideti na prijateljski način.

 

5

 

Talentovana, kreativna, uvek spremna za borbu, ali istovremeno i pomalo naivna. Često su sklone uticaju manipulativnih ljudi, ali kada ojačaju veru u sebe, postaju nepobedive.

 

6

 

Žene rođene 6. u mesecu su veoma brižne i stroge. Na njih se možete osloniti u svakom trenutku. Opreznije se ponašaju prema onima koje ne poznaju dobro. Ali, kada steknu poverenje u nekoga, sjajni su prijatelji i životni saputnici.

 

7

 

Snažna emocionalnost skrivena iza gvozdenog perfekcionizma: ovako se mogu okarakterisati žene rođene 7. Stvoreni su da vode jer imaju analitički um i znaju kako da razdvoje profesionalnu karijeru i lični život.

 

8

 

Takve žene moraju pažljivo razmisliti o tome kako da uspostave ravnotežu u životu. Nezavisne su, ali istovremeno ne podnose usamljenost. Sreću mogu pronaći kada kreiraju balans između poslovnog i privatnog.

 

9

 

Žene rođene devetog dana u mesecu su saosećajne, tolerantne i dobro znaju potrebe drugih. Dobro se razvijaju na humanitarnom polju, imaju odličnu motivaciju i znaju da rade u timu.

 

10

 

Samopouzdane i samouverene dame odlikuje zavidan intelekt. Oni su uvek ispred, pa je vrlo korisno slušati njihove savete i preporuke.

 

11

 

Takve žene su apsolutni idealisti, sanjari, a ne praktičari. Oni su u stanju da ubede čoveka u bilo šta, imaju neverovatnu harizmi i šarm.

 

12

 

Žene rođene 12. Ili brzo uspeju ili padaju. Kada se suoče sa neupshom, odmah ustaju i kreću napred sa novom snagom. Oni žele sve ili ništa - ovo se odnosi na bilo koje područje, uključujući i romantično.

 

13

 

Vredne žene sa zanimljivim idejama i strateškim planovima. Imaju urođeni šarm koji topi muška srca. Uspešne na mnogim poljima.

 

14

 

Ove žene odlikuje oštar analitički um. Potrebna im je stalna raznolikost, jer im poznato brzo dosadi. U odnosu partner im stalno mora podgrevati maštu kako ne bi izgubio interesovanje.

 

15

 

Žene rođene 15. najviše se fokusiraju na odnose sa drugima, posebno na porodične. Vole da se zabavljaju, ali više biraju mir i usko okruženje od gužvi i nepoznatih ljudi. Nastoje da održe sklad u odnosima sa onima oko sebe i obično uspevaju.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker