tajna je u ritualima

Ona je njegova ŽENA-ZMAJ: Supruga Duška Pijetlovića izgleda kao SUPERMODEL, a evo kako oni čuvaju svoju ljubav

0

Po povratku naših olimpijaca iz Tokija, najviše pažnje privukao je "odbor za doček" vaterpoliste Duška Pijetlovića ― njegova prelepa supruga i sinovi

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vaterpolo reprezentativac Duško Pijetlović (36), koji je jutros doputovao u Beograd sa ostatkom ekipe koja je na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojila zlatnu medalju, već osam godina je u srećnom braku s Marinom, s kojom ima dvojicu sinova ― Petra i Stefana.


Budući da je zbog poslovnih angažmana porodica Pijetlović morala više puta da se seli, lepa Marina je pratila svog izabranika, pa su tako svojevremeno živeli u Rusiji i, potom, u Italiji.

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Kako je svojevremeno istakao za Story, tajna njihovog sklada je u tome što Duško redovno udeljuje komplimente svojoj dragoj.

 

Za mir u kući potrebno je da svoju suprugu hvalite u svim mogućim situacijama, stalno joj govorite da je lepa i zgodna i naravno – da je uvek u pravu ― našalio se on i dodao ozbiljnije: ― Osnova za skladan odnos dvoje ljudi jesu razumevanje i tolerancija. Naravno, sve se mnogo lakše prevazilazi kada imate suprugu poput Marine. Zaista joj se divim kako postiže da uskladi sve obaveze. Odlična je majka, supruga i kuću drži pod konac. Opravdala je epitet žene-zmaja.

 


Pijetlović nije saglasan s tvrdnjom da brak ubija ljubav i ističe da je važno da se par posveti jedno drugom i svojoj ljubavi uprkos svemu.


Mnoge stvari u našem braku promenile su se kada su deca došla. Oni su postali centar našeg sveta te supruga i ja imamo daleko manje vremena jedno za drugo. Ipak, ne dozvoljavamo da nas to mnogo poremeti i koliko god da smo umorni i iscrpljeni, ne odričemo se malih rituala. Kada uspavamo klince, obožavamo da zajedno pogledamo neki film ili popričamo o danu koji je iza nas ― rekao je Duško pre nekoliko godina.
 

 

makonda-tracker