njegova podrška i strog kritičar

KAŽE DA U DUBROVNIKU NIJE BILO LEPŠE: Ko je supruga glumca Miodraga Krivokapića i majka lepotana iz filma Montevideo

1

Njihovog sina odlično znamo, a ko je žena s kojom šarmantni glumac deli život?

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Miodrag Krivokapić, koji je u poslednje vreme oduševio publiku ulogom u seriji "Tajna vinove loze", a oni stariji sećaju ga se iz serija "Gore-dole", "Mačak pod šljemom" i mnogih drugih, kao i iz filma "Virdžina".


On je, inače, otac glumca Bojana Krivokapića, koji je u serijalu "Montevideo, Bog te video!" igrao fudbalera Momčila Đokića Gusara, a mnoge je interesovalo ko je dama s kojom je Miodrag zasnovao porodicu.


Njegova izabranica je Svjetlana Krivokapić, doktorka koja je danas u penziji, a u pitanju je, kako je sam glumac jednom prilikom rekao, "najlepša žena u Dubrovniku".

 


Supruzi sam danas i lepši i pametniji. Bila mi je najlepša devojka u Dubrovniku, onda možete da zamislite koliko je bila čarobna — istakao je on.


Glumac je ispričao jednom prilikom da je Svjetlana njegov veliki kritičar.

 

Miodrag Krivokapić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svojevremeno je bila veoma strog kritičar. Znala je da se oduševi, ali i da mi bez reči kaže šta misli o predstavi, samo bi rekla: "Razgovaraćemo". Sasvim suprotno od onoga kada bi mi doletela u zagrljaj. Kada joj kažem kako je mnogo smekšala, ona mi odgovori: "Nisam, nego si ti sazreo", a ja joj vratim da je ona postala mnogo praktičnija i pažljivija, posebno kada je reč o Bojanu. Dopada joj se sve što on glumi — ističe Miodrag.


Svjetlana i Miodrag ne pojavljuju se često zajedno na javnim događajima, a i komšije Krivokapića nedavno su u razgovoru s novimarima otkrili da ne viđaju često ovaj par.


Nismo toliko imali prilike da ga srećemo sa suprugom, znam samo iz novina ko je ona i šta je. Moguće da izlazi zajedno kada ih ja ne vidim ili prosto od obaveza i svega ne stižu da zajedno provode vreme. Danas ljudi rade nekoliko poslova kako bi sve postigli, tako da sigurno nije lako. Sina sam viđao, osmehne se i javi kada ga mi kao komšije prvi pozdravimo — ispričao je neimenovani izvor.


Pored Bojana, par ima i sina Damjana.

 


 

makonda-tracker