danas imaju normalan odnos

SREĆU JE PRONAŠAO PORED 30 GODINA MLAĐE GLUMICE: Bivši suprug Snežane Savić ljubio je samo najveće lepotice

2

Poznati režiser i scenarista bio je u braku s jednom od najlepših Srpkinja, ali ta ljubav nije potrajala. Ipak, nekadašnji par ima normalan odnos i druži se na porodičnim slavljima, gde njemu društvo pravi nova supruga

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica i pevačica Snežana Savić bila je pre mnogo godina udata za televizijskog režisera i scenaristu Dragoslava Lazića, a s njim je dobila ćerku Anitu.


Njihova ljubav, međutim, nije potrajala, pa su se rastali posle svega nekoliko godina braka.

Dragoslav je potom bio u braku i sa slovenačkom kostimografkinjom i producentkinjom Dunjom Klemenc, s kojom ima sina Zorana i ćerku Katarinu. Ni ova ljubav nije potrajala, pa se Lazić kasnije oženio glumicom Draganom Turkalj, s kojom ime blizance Lazara i Iskru.

 

Snežana je jednom prilikom istakla da ima, kako kaže, normalan odnos s bivšim emotivnim partnerom.


Moj bivši suprug je dobio decu pre nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom — istakla je Snežana tada. — Viđam njegove bliznance na rođendanima naše zajedničke unuke, tačnije naše ćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke.

 

 

makonda-tracker