foto

PRE NJE, VOLEO JE POZNATU VODITELJKU: Znate li koji zgodni košarkaš je suprug Ane Stanić?

0


Popularna pevačica poznata je kao jedna od zvezda koje ne izlažu svoj privatni život medijima, ali prošle godine je bila prinuđena da demantuje navode da se razvela

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Ana Stanić obično pušta da njene pesme i stil govore umesto nje i izbegava da deli s javnošću bilo šta o svom životu, naročito kada je reč o porodici.


Zato je malo poznato da je ona više od decenije u srećnom braku sa četiri godine starijim Momčilom Lavrnićem — 2010. godine venčali su se na tajnoj ceremoniji u jednom fruškogorskom manastiru, a kumovi su im bili glumica Katarina Radivojević i bivši košarkaš Dragan Tarlać. Par je godinu dana kasnije dobio sina Vuka, a Momčilo iz prvog braka, s voditeljkom Brankom Nevistić, ima i sina Luku.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić


Anin izabranik nekada se bavio košarkom, danas je uspešan biznismen, a ni on, kao njegova supruga, ne deli s javnošću detalje njihove intime. Međutim, kada se početkom 2020. pisalo da su se razveli u tajnosti, pevačica je morala da se obrati medijima, što je učinila putem svog profila na Instagramu.


Gruba je laž da smo moj muž i ja razvedeni i da ne živimo zajedno — napisala je Ana i objasnila da njen sin mora da čita neistine o životu svoje porodice. Ona je dodala da se nikad nije bavila natpisima medija i da je u ovom slučaju demantovala isključivo zbog deteta.


Ali sada imam dete i ono može da pročita ili čuje u školi da su mu mama i tata razvedeni već godinu dana, a nisu. Ne bih volela da bilo čije dete to doživi. Napravila sam izuzetak i prokomentarisala svoj privatni život jer su netačni članci o meni uzeli maha, ali kao i pre, ne mislim da sam dužna da polažem račune o svom privatnom životu — poručila je.

 


 

makonda-tracker