OVO SIGURNO NISTE ZNALI

OBOŽAVALI STE GA U "ISTINAMA I LAŽIMA": Ovaj mladi glumac je sin Radula iz "Tajne vinove loze"

1

Jedan od najcenjenijih glumaca svoje generacije je Miodrag Krivokapić, a malo je poznato da je njegovim stopama pošao i njegov sin

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naš čuveni glumac Miodrag Krivokapić član je glumačke ekipe serije "Tajne vinove loze", koja se emituje na Prvom programu RTS-a, u kojoj igra Radula Mišića, oko kojeg su koncetrisane mnoge intrige.


Uloga u "Tajnama" autora Mirjane Bobić Mojsilović i Dejana Karaklajića nastavak je njegove glumačke karijere koja je počela pre 45 godina. Pomenućemo neke od njegovih uloga: Sale ("U raljama života"), Vićentije Rakić ("Jastuk groba mog"), Timotije ("Virdžina"), Sima ("Vratiće se rode"), profesor Vilotić ("Vojna akademija")...

 

Ipak, malo je onih koji znaju da je njegov sin glumac Bojan Krivokapić.

 

 

Bojan je rođen u Beogradu pre 35 godina, u rodnom gradu diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti. Stalni je član Narodnog pozorišta u Beogradu, a možda ga prepoznate po ulogama Momčila Đokića Gusara iz filma "Montevideo, Bog te video" (igrao je i u nastavcima ovog ostvarenja), kapetana Stanića u "Vojnoj akademiji" i Stefana Filipovića u "Istinama i lažima".

 


Bojan je oženjen i sa suprugom Taisom ima ćerku Nevenu i sina Bogdana.

 

Moji roditelji Svetlana i Miodrag, kao i Taisini Tatjana i Mladen jedva čekaju da se s njom druže, kažu da im ona daje veliku injekciju sreće. I stric Damjan i ujak Stefan pokazuju veliku želju i interesovanje da pripomognu kad god je potrebno. Nevena je sad svima na prvom mestu, što je potpuno normalno i prirodno — rekao je glumac za "Gloriju" nakon rođenja prvog deteta.

 

 

 

makonda-tracker