ni venčanje nije bilo svakidašnje

"MOŽDA BI SAD DEKI BIO U BRAKU S NJOM": Voja Nedeljković IGROM SUDBINE upoznao ženu svog života

0

Razlika u godinama im ne predstavlja problem, a sve u vezi s njihovom bračnom idilom je interesantno i puno iznenađenja pa i priča o tome kako je sve počelo...

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Popularni voditelj Voja Nedeljković već dugi niz godina u braku je sa 17 godina mlađom lepom lekarkom Majom, s kojom ima sina Đorđa.

 

Voja je svoju suprugu upoznao slučajno na Trećem kanalu gde je i sam radio svojevremeno, a bliži kontakt uspostavili su na manifestaciji koju je umesto Voje trebalo da vodi Dejan Pantelić, piše Mondo.

 


— Možda bi sada Deki bio u braku sa njom. Od te manifestacije smo se narednih par meseci učestalo čuli i započeli vezu — rekao je uz osmeh Nedeljković u emisiji "Od A do Da".

 

Voditelj je istakao da se njihov odnos jako brzo razvijao, posle samo par meseci počeli su da žive zajedno, a i njihov sin se rodio nedugo zatim.

 

— Kada je Maja ostala u drugom stanju, nismo bili po principu da moramo da pravimo svadbu. Mi smo naš potpis stavili na papir sedam dana nakon što smo odlučili da vezu ipak ozvaničimo — rekao je on.

 

1 / 7 Foto: Dragana Udovičić

 

Budući da su se oni venčali 7. avgusta, a sin Đorđe je na svet došao 10. u istom mesecu, često se šale i kažu da je on "atomska beba", napravljena za tri dana.


Još jedna zanimljivost koja je obeležila njihovo venčanje jeste dan kada su izgovorili sudbonosno "da".

 

S obzirom na to da su ga prijatelji često pritiskali pitanjem "Kada ćeš da se ženiš", on je često u šali odgovarao svima: "U četvrtak".

 

 To je jedan od retkih dana kada ja ne radim, a i glup je dan, ništa se ne dešava četvrtkom, pa da popunimo dan. I bi četvrtak, što je najinteresantnije — prisetio se voditelj.

 

Voja često ima šale i na svoj račun, pa imajući u vidu da je na venčanju nosio beli laneni komplet i papuče, za sebe kaže da je kao papučar ušao u brak.

 

 

makonda-tracker