netipična ljubavna priča

10 GODINA NAKON PRVOG POLJUPCA PONOVO SU SE SRELI I... Evo kako izgleda i čime se bavi izabranik Sanje Kužet

1

Mnogi se pitaju ko je imao sreće da osvoji srce jedne od najlepših srpskih voditeljki...

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Sanja Kužet, voditeljka muzičkog takmičenja Zvezde Granda, godinama uživa s Nemanjom Živojinovićem, direktorom marketinga jedne automobilske kuće. Par sina Strahinju, dok Sanja iz prethodne veze s biznismenom Zoranom Piperom ima i sina Andriju, koji je jedva čekao da mu majka podari mlađeg brata.


Kako je voditeljka nedavno otkrila, ljubavna priča njenog izabranika i nje počela je mnogo ranije nego što smo pretpostavljali...


Jedna informacija koja nije poznata javnosti je da smo mi početkom naših dvadesetih bili u emotivnoj vezi. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo taj uvod i upoznavanje — ispričala je lepa Sanja.

 

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić


Par, inače, nije venčan, a Sanja veruje da to nije neophodno za porodični sklad.


Kod nas je birokratija inače komplikovana, pa je to još jedan dokument više koji bi mogao dodatno sve da oduži. "Papir" nam ništa ne menja, a možda je to i dobro, sa psihološke strane. Kada jednom prođete kroz sve to, shvatite da brak nije presudan za sreću. Mislim da su deca najveće blago i ono što Nemanju i mene dodatno spaja. Ne prvenstveno, ali dodatno svakako. I to je u ovom trenutku najvažnije — izjavila je ona jednom prilikom.
 

 

makonda-tracker