šuška se

PONOVO U VEZI S KOLEGINICOM? Mašan Lekić navodno ima novu devojku, a evo o kome je reč

2

Nakon što su mediji juče javili da se voditelji Mašan i Mira Lekić razvode, isplivala je glasina da je on u novoj vezi

foto: Instagram
foto: Instagram

Mašan Lekić još uvek na sudu dogovara detalje razvoda sa suprugom, sa kojom je i saradnik, dok u romansi uživa sa drugom koleginicom, tvrdi Blic.


Voditelj je navodno odavno napustio porodični dom, ali je ostao u kontaktu sa suprugom Mirom prvenstveno zbog ćerke Mije. Ovaj portal dodaje da on navodno uveliko uživa u novoj vezi sa mlađom koleginicom sa kojom radi emisiju “Na mestu zločina”.

 

Mašan i Mira su se emotivno rastali odavno i to nije bio nimalo lak period za njih. On je napustio porodični dom pre skoro godinu dana, ali je ostao sa Mirom u korektnim odnosima, prvenstveno zbog ćerkice, ali i saradnje na emisiji. Još uvek čekaju da potpišu papire za razvod, jer taj proces duže traje zbog suda i dogovora oko alimentacije, ali što se njih dvoje tiče oni su odavno razvedeni ― ističe izvor blizak voditelju i dodaje:

 

Ono što je javna tajna jeste da Mašan uživa u ljubavi sa koleginicom, koja takođe radi na njegovoj emisiji. Nije poznato da li je to razlog pucanja njegovog braka ili se romansa dogodila nakon što se rastao od Mire. On mnogo vremena provodi na poslu, kao i u kući na Zlatiboru, dok je Mira u Beogradu. Veruju da će uskoro i pravno biti okončan njihov brak, te da će mirnim putem zatvoriti to poglavlje.

 

Mašan Lekić, Mira Lekić
foto: Nemanja Nikolić

On, kao i Mira nisu za medije hteli da komentarišu saznanja da više nisu u ljubavi i pod istim krovom.Na pitanje da li je tačno da se razvodi i da ima novu devojku, samo nam je kratko odgovorio u poruci, pošto na pozive nije odgovarao.

 

― Veliki pozdrav za vas i čitaoce. Nemam komentar.

 

Mašan i Mira iz braka imaju naslednicu, kojoj su oboje posvećeni i žele da kroz ovaj period prođe što bezbolnije. 

 

 

makonda-tracker