život porodice

MIA SAD ŽELI DA OSTANE JEDINICA: Mašan Lekić bez ustručavanja o planovima za proširenje porodice

0

Autor popularnog serijala Dosije i njegova supruga Mira ponosni su roditelji devojčice, koja je najveći influenser u njihovom domu.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

S obzirom na to da su joj roditelji ugledna televizijska lica — Mašan će uskoro na televiziji imati čak tri formata, dok je Mira deo redakcije emisije 150 minuta, a odnedavno ponekad i Loto devojka — nameće se pitanje ima li njihova mezimica Mia dar za televiziju i hoće li poći njihovim stopama.

 

Kako sada stvari stoje, neće. Iako je praktično odrastala u studiju i montaži, a mopžda baš zbog toga, televizija joj je dosadna. Počela je da snima kratke filmove s lutkicama, izrazito je talentovana, ali ne i previše zainteresovana da se tome ozbiljnije posveti. Pravi je predstavnik dece rođene u 21. veku, biće jutrjuberka — rekao je Mašan uz osmeh za Hello i otkrio da su on i njegova ćera u isto vreme otvorili kanale na Jujtubu, s tim što on nju prati, a ona njega ne. — Kad sam je pitao hoće li da me zaprati, odgovorila je: Ne pada mi na pamet, ti si Mašan Lekić, imaćeš više pratilaca nego ja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masan Lekic (@lekicmasan78) on

 

Pre oko godinu i po dana, Lekić u jednom intervjuu istakao da bi Mia volela da dobije brata ili sestru, a trenutno najviše kucu.

 

Rasplet situacije je sledeći: do nas je stigao pas, zatim i dve mačke koje su se parike, pa imamo i male mace. Životinje su u našoj vikendiji na Zlatiboru. Što se tiče braće i sestara, Mia je sada protiv toga, želi da ostane jedinica. Ako se za godinu i po dana ponovo sretnemo, voleo bih da vam kažem da joj se želja nije ispunila. Činjenica je da bi postojala razlika u godinama, ali znam i za veće, pa se deca međusobno vole i odrastaju srećna — iskren je Mašan.

 

 

makonda-tracker