život porodice

Ko kaže da se svekrve i snahe ne vole? Ove poznate dame obožavaju majke svojih supruga (FOTO)

0
Na pitanje da li je muškarcima teško da uspostave ravnotežu između dve važne uloge, odgovorili su Stefan Buzurović, Marko Kon i Mašan Lekić.
foto: Instagram
foto: Instagram

Stefan Buzurović tri godine uživa u braku sa koleginicom Danijelom, s kojom ima dvoje dece. Na pitanje kako izgledaju odnosi njega, njegove supruge i njegove mame, duhovito odgovara.

 

Najdivniji porodični trenuci: Dejan Stanković svoj odmor provodi u najlepšem društvu (FOTO)

Nikada nisam imao problema kada su ti odnosi u pitanju, i nije bilo potrebe da uspostavljam ravnotežu između njih. Ali to je verovatno zbog toga je su me na vreme naučili da budem samostalan. Kada sam se odselio od roditelja, nisam išao kod mame na ručak i nisam joj nosio veš na pranje i peglanje. Od malena su me učili da se brinem o sebi, da naučim da kuvam i da očistim za sobom.

foto: Vladimir Šporčić

Zbog čega neki muškarci ipak imaju probleme sa takvim odnosima?

 Probleme imaju oni koji su mnogo zavisili od mama, i kojima te iste mame nisu dozvoljavale da nauče da vode računa o sebi, jer Bože moj, sin mora da bude muškarčina. A takvi imaju pogrešan model u detinjstvu, pa kasnije nalaze žene koje baš kao i majke ne hvataju balans. Moja Danijela i moja Dragana mogu da pređu preko žica između zgrada kakav su balans uhvatile.

makonda-tracker