očarala je srbiju

PREŠLA U PRAVOSLAVLJE, SAN FRANCISKO ZAMENILA BEOGRADOM: Evo ko je lepotica zbog koje je sinoć uzdisala cela Srbija

2

Nakon sinoćne emisije Ami Dži šou, mnogo pažnje privukla je lepa Tomiša Romo, mlada američka pevačica koja je u srećnom braku sa srpskim sportistom

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Kada je u julu 2019. godine srpski košarkaš Ognjen Kuzmić doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je teško povređen, najveću podršku dobio je od svoje porodice — supruge Tomiše i njihove dece: sina Nikolaja i ćerke Milane.


Lepa Amerikanka i naš košarkaš u braku su od 2016. godine, kada su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav na građanskom venčanju, dok su se kasnije venčali i u crkvi. Mnoge je zanimalo kako se ovaj par upoznao, a sve se dogodilo dok je Kuzmić nastupao za jedan američki košarkaški klub.

 


Tomiša, koja je poreklom iz San Franciska, pevala je u jednom restoranu, a očarani sportista često je dolazio da je sluša i uvek sedeo za istim stolom. Svi su primetili da je Kuzmić postao redovan gost, a u to vreme nije znao da američki običaj da se obavezno ostavlja bakšiš, pa su ga konobarice upamtile po zlu.

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Jedna konobarica je rekla: "E, evo ga onaj de*il", pošto on ne ostavlja bakšiš — prisetila se Tomiša kroz smeh. — Znala sam da je dolazio zbog mene i tako je sve počeo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tomisha Monae Kuzmic (@tomishamonaekuzmic) on


Kako je lepa pevačica pomenula i u emisiji Ami Dži šou, ona je prešla u pravoslavlje zbog svog supruga, a više puta je pokazala da je vrlo religiozna, pa je tako pozvala sve Ognjenove fanove da se mole za njega nakon što je doživeo saobraćajnu nesreću. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tomisha Monae Kuzmic (@tomishamonaekuzmic) on


Muzikom se bavi od malih nogu, ali njen repertoar nije uobičajen.


Počela sam da pevam kada sam imala devet godina, a takmičila sam se i u "Američkom idolu". U početku sam pevala ljubavne pesme, a onda sam se povezala sa bogom i sada pevam neku drugu vrstu muzike — ispričala je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tomisha Monae Kuzmic (@tomishamonaekuzmic) on

 

 

 

makonda-tracker