HOLIVUD U TRANSU, FANOVI BESNI!

DOBRO POGLEDAJTE OVE FOTOGRAFIJE: Poznata lepotica oprostila sve prevare i opet čeka bebu sa sportistom?

0


Paparaci su u Los Anđelesu spazili najmlađu sestru Kardašijan u društvu oca njene ćerkice Tru, a fotografije su se brzo raširile planetom zbog toga kako izgleda njen stomak

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kloi Kardašijan (36) i Tristan Tompson (29) uslikani su pre nekoliko dana na Beverli hilsu dok su izlazili iz prestižne prodavnice nakita XIV Karats.


Ovo nije prvi put da ih vidimo zajedno u poslednje vreme, što je podgrejalo priče o njihovom pomirenju, ali sada smo na fotografijama videli još nešto — Kloinu vrlo komotnu odeću, a po svemu sudeći ispod nje se krije trudnički stomačić!

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Par je nosio zaštitne maske i nisu komunicirali niti se dodirivali, ali američka javnost nema sumnju da su se oni definitivno pomirili, pa ostaje da se vidi još samo hoće li ponovo postati roditelji.

 


I ptica na grani znaju da je košarkaš Tristan Tompson u više najvrata bio neveran Kloi Kardašijan — viđali su ga kako u hotelske sobe odlazi s jednom, dve, tri nepoznate devojke, snimljen je kako se u noćnim klubovima ljubi s nepoznatim damama, a Kloi je definitivno stavila tačku na njihovu ljubav kada je saznala da ju je prevario sa Džordin Vuds, najboljom drugaricom njene mlađe polusestre Kajli Džener.


Sportista je išao tako daleko da ju je varao i dok je bila u drugom stanju, pa čak i u danima pred Kloin porođaj.


Njihova ćerkica Tru je došla na svet, a ubrzo smo saznali da je Kardašijanova konačno, na ogromnu radost fanova, raskinula sa ocem svoje ćerke.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Ubrzo su se, međutim, pojavile glasine da mu je Kloi oprostila, što je ona ignorisala, ali od tada nije viđena ni sa jednim drugim muškarcem. U više navrata se spekulisalo i da je u druom stanju, a njeni obožavaoci vređali su je i nazivali "najvećom krpom Holivuda", što ju je, kako je napisala na Tviteru, zgrozilo.


Bolesne i bolne stvari koje ljudi govore... Zgrožena sam svim ovim što vidim – požalila je Kloi – Govorite zle stvari o meni zbog glasine. Ako je tačno, to je moj život, ne vaš.


Sudeći po Kloinom profilu na Instagramu, od trudničkog stomaka nema ni traga, ali setimo se samo kako je njena polusestra Kajli Džener do porođaja krila da je u drugom stanju i mesecima delila stare fotografije...

 

 

makonda-tracker