nema dlake na jeziku

OBJAŠNJENJE JE BAŠ U NJENOM STILU: Kardi Bi POTVRDILA da se pomirila sa suprugom iako se spekuliše da čeka dete s drugom

0

Ipak ništa od razvoda!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedan od najpopularnijih parova na svetu nesumnjivo su Ofset i Kardi Bi, koji imaju vrlo turbulentan odnos, pa tako mesec dana nakon što je reperka podnela zahtev za razvod, stigla nam je vest da su oni ponovo zajedno.


Roditelji male Kalčr viđeni su zajedno na Kardinoj proslavi 28. rođendana, a reperka je potom, osvrnuvši se na svoju obnaženu fotografiju koju je slučajno objavila na Instagramu, pomenula da je Ofset u tom trenutku bio s njom u krevetu.

 


Sada je Kardi potvrdila da su član Migosa i ona ponovo zajedno, u odgovoru jednom pratiocu na Tviteru koji je napisao da Ofset emocionano zlostavlja reperku.


Zlostavljač? Devojko, ja sam ta koja bije i priča s**** — napisala je Kardi. — Ja sam luda k****.


Previše ovo analizirate. Samo smo disfunkcionalni — poručila je Kardi.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Ona je objasnila da je ona ta koja upravlja njihovim brakom i da jednog dana samo poželi da ode, a napisala je i potom obrisala da ona fizički napada Ofseta. Ipak, kada se odvoji od supruga, nije joj lako.


Teško je ne pričati sa svojim najboljim prijateljem. Znate šta hoću da kažem? Stvarno je teško ne pričati sa svojim najboljim prijateljem. I stvarno je teško nemati k**** — dodala je u svom stilu.
 

Mediji su više puta pisali o Ofsetovoj preljubi, a javna je tajna da je reper prevario Kardi ubrzo nakon što je na svet donela njihovu ćerku, zbog čega su se nakratko rastali. Pošto je objavljeno da se razvode, pojavile su se spekulacije da Ofset čeka dete s drugom ženom, što je reperka demantovala istakavši da je uopšte nije prevario.

 

 

makonda-tracker