nepregledno prostranstvo

BILA JE NA RUBU EGZISTENCIJE, DANAS JE VLASNICA OVE LUKSUZNE VILE: Slavna lepotica kupila kuću iz svačije mašte (FOTO)

4

Pre samo nekoliko godina, bila je prinuđena da radi kao striptizeta da bi preživela, a sada je u prilici da se počasti čim god poželi

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Reperka Kardi Bi nedavno je postala ponosna vlasnica luksuzne vile u Bakhedu, u Atlanti, za koju je izdvojila nešto manje od 5,8 miliona dolara!

 

Kardi i njen suprug Ofset pazarili su kuću s pet spavaćih soba i jedanaest kupatila, a njihov novi dom prostire se na čak dve hiljade kvadratnih metara.

 

foto: Profimedia

Navodno se u njoj nalazi i soba sa čeličnim zidovima koju će reperka koristiti kao streljanu, pisao je svojevremeno TMZ. Tu je i vinski podrum s čak 1.800 boca najfinijih vina, ogromna igraonica za njihovu ćerkicu Kalčr… Ipak, sve to nije ništa u poređenju s privatnošću koju će porodica imati budući da se vila nalazi na imanju od čak 24.300 kvadrata!

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Što se tiče enterijera, novi dom slavnih repera ima visoke plafone, veliki broj lukova i dekorativnih stubov i izuzetno je osvetljen. Ispred kuće nalazi se manji bazen zanimljivog oblika, a Kardi Bi moći će da uživa u brojnim balkonima i pogledu na zelenilo.

 

 

makonda-tracker