kao sav normalan svet

HOLIVUDSKIM ZVEZDAMA NIKAD NIJE DOSADNO: Iz svojih luksuznih VILA prikazuju život "OBIČNIH LJUDI"! (FOTO)

0

Pandemija virusa korona ujedinila je ljude širom sveta

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pandemija korona virusa nije zaobišla ni holivudske zvezde, koje su zarobljene u svojim vilama smišljale načine da prekrate slobodno vreme. Neki su čistili ormare i prali šerpe, a drugi su se prepuštali neobičnim aktivnostima sa svojim kućnim ljubimcima.

 

Madona

 

Kraljica popa je najpre gola u kadi poručila fanovima da za korona virus nije važno da li ste bogati, siromašni, moćni, smešni, koliko ste poznati, pametni, gde živite, koliko imate godina. Time je iznervirala pratioce, jer mnogi od njih nemaju luksuz da se kupaju u raskošnoj kadi i u laticama ruža. Madona je potom otišla korak dalje i u svom kupatilu održala koncert za fanove.

 

Uzela je četku za kosu, koja joj je poslužila kao mikrofon, pevala je i vrtela se ukrug po toaletu. Interesantno je da je za potrebe kućnog nastupa Madona u kupatilo ponela i reflektor, koji se vidi u odrazu ogledala.

 

foto: Profimedia

Sem Nil

 

foto: Profimedia

Zvezda filma "Park iz doba jure" tokom karantina je rešio da sredi ormar, između ostalog i da opere svu obuću koju godinama nije čistio. Sem je rešio da se pohvali svojim pratiocima, pa je snimio video s patikama poređanim na radijator i opisao kako lepo mirišu.

 

"Uradio sam nešto sasvim korisno danas. Oprao sam sve svoje patike. Uh, ala dobro mirišu." - rekao je on u snimku.

 

Džulijan Mur

 

foto: Profimedia

Glumica je čistila zaboravljene šerpe. Džulijan je snimao sin dok je "uživala" u kuhinji ribajući jedan lonac, i to nekoliko minuta. Ona je trljala i trljala već čistu šerpu, kako bi bila sigurna da ju je dobro oribala. Jer, ko još koristi mašinu za sudove?

 

"Ovo je video mene kako perem šerpu. Inače, snimak traje tri i po minuta, ali ga je moj sin skratio na minut i po. Treba mnogo vremena da očistite nešto što ste davno sklonili negde i zaboravili." - napisala je ispod snimka.

 

Arnold Švarceneger Terminator je vreme u izolaciji provodio sa svojim kućnim ljubimcima - ponijem i magarcem Viskijem i Lulu.

 

"Ostanite kod kuće koliko je god moguće. Slušajte eksperte, ignorišite morone. Proći ćemo ovo zajedno." - napisao je na Instagramu guverner Kalifornije uz video u kojem hrani svoja dva ljubimca šargarepom. Terminator je magarca čak vodio i na posao, a proslavio mu je i rođendan, pevajući mu rođendansku pesmu.

 

Kardi B

 

Pevačica je u vreme korone našla društvenu igru koja joj se veoma dopada. Ali igrala je na pogrešan način. Ona je poređala jenga kocke i od njih napravila konstrukciju svoje visine, a potom se udaljila i zaletela u njih.

 

foto: Profimedia

Naravno, drvene kocke su popadale i povredile Kardi, koja je jauknula i uhvatila se za glavu, a snimak je podelila na Instagramu.

 

Rita Vilson

 

Glumica i njen suprug Tom Henks među prvima u Holivudu dobili su koronu, a kad su se oporavili, počeli su da uče nove stvari.

 

foto: Profimedia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker