nije prećutala

PORUČILI IM DA IM ĆERKA NIJE SLATKA I NASTAO JE HAOS! Slavni par u sukobu s fanovima, ponosna mama iznela jezive pretnje

2

Poznata reperka ne toleriše loše komentare na račun izgleda njene ćerke

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čuvena reperka i dobitnica Gremija Kardi Bi ponosna je mama jednoipogodišnje Kalčr Kijati Sifus, koju je dobila s kolegom Ofsetom u julu 2018. godine. Toliko ponosna da je spremna da zarati s obožavaocima zbog nje.

 

Nakon što je devojčica došla na svet, par nije objavljivao njene fotografije, što je izazvalo neprijatne komentare, a Kardi Bi je o tome pričala u jednom intervjuu za magazin Harper‘s Bazaar.

 

 

Mnogo ljudi je pričalo zlobne stvari, kao to da ne delimo njene fotografije jer je ružna — priznala je reperka.

 

Nakon izvesnog vremena, par je na Instagramu i Tviteru počeo da objavljuje fotografije svoje mezimice, a to je nedavno dovelo do pravog vatrenog obračuna Kardi Bi i njenih pratilaca. Naime, jedan korisnik Tvitera napisao je da „Kalčr i nije najslađa“, a to je bilo dovoljno da se njena ponosna mama razbesni.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Moja ćerka najslađa, k***o, zato sedi dole sa svojim preterano vidljivim desnima — odgovorila je Kardi Bi.

 

Njena sagovornica odgovorila je da je to samo njeno mišljenje, a Kardi je napisala:

 

Okej, a ovo je činjenica — ti si smeće. Imaš sreće što sam se promenila inače bih ti napala decu tako da bi mrzela njihovog oca što ih je uopšte napravio. Ne izazivaj me oko deteta — završila je reperka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardib (@iamcardib) on

 

E! News javlja da su svi ovi tvitovi u međuvremenu obrisani, kao i da je Kardi Bi završila raspravu fotografijom male Kalčr i rečenicom:

 

K****o, ko nije sladak?

 

 

makonda-tracker