sa svima bila prijatelj

UDALA SE U 21. GODINI, PA STUPILA U ROMANSU SA OŽENJENIM: Život Cece Bojković obeležile su TRI NEOBIČNE LJUBAVNE priče

0

Život Svetlane Cece Bojković obeležile su tri velike ljubavi..

foto: Damir Dervišagić

Ceca je pričala i o braku sa Mucijem:

 

- Moji brakovi su se preklopili osamdesetih godina. U zajednicu sa Mucijem ušla sam pre razvoda od Miloša. Moja i Mucijeva ljubav bila je jača od svih pravnih normi, a zvanično smo se venčali tek 1990. godine, jer on je, iz svog prvog braka, izašao na isti način kao ja iz svog - rekla je ranije za "Politku".

 

- On je krajem devedesetih počeo da tone u neku vrstu depresije, a pravi izraz je odustajanje od života. Nikad pre toga nije hteo da se "čekira" kod lekara. Posle bombardovanja drugari su ga odveli u bolnicu "Sveti Sava" i tada mu je konstatovan problem sa krvnim sudovima. Umro je 2004. od srčanog udara u šezdeset sedmoj godini.


Sadašnjeg supruga Slavka upoznala je preko zajedničkih prijatelja. 

 

- Slavkovi prijatelji koji su mene poznavali pozvali su me na večeru. On je pre toga bio u Njujorku četiri godine, gde je obavljao funkciju zamenika šefa Misije Srbije pri UN. Kad se vratio, naši prijatleji su upriličili večeru na kojoj smo se upoznali. Oni su onda nastavljali da prave večere da bismo se još bolje upoznali, i tako je to trajalo dva meseca, odnosno dok na kraju nismo sami otišli na ručak - ispričala je Ceca jednom prilikom.

 

 

makonda-tracker