TUŽNA ISPOVEST

UMESTO SREĆE ― SUZE I BOL ZA CEO ŽIVOT: Zvezda Granda postala je majka, pa saznala za UŽASNU porodičnu TRAGEDIJU

1

Biljana Sečivanović je učešćem u takmičenju "Zvezde Granda" postala poznato lice na domaćoj javnoj sceni, ali u njenom životu dešavale su se velike tragedije.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Jedan od najtežih trenutaka Biljaninog života jeste bio onaj kada se porađala, a saznala je da je umro sin njene sestre. Istog dana se rodio njen sin Mateja, a umro njen sestrić:

Nažalost, nisam mogla da se radujem tom biću koje sam ja donela na svet, jer je tog istog dana povorka krenula da odnese dva metra pod zemlju još jedno mlado biće tj. sina moje rođene sestre, Nikolu", kroz suze je ispričala Biljana svojevremeno, tokom gostovanja u jednoj emisiji.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

 

Biljana se porađala u Austriji, a dodatno je cela situacija bila otežana jer tada nije mogla da bude uz svoju porodicu...

Nazvali su nekoga u mom okruženju i saopštili. Ja sam već videla koliko je sati i šta se događa, počela sam da urlam na sav glas i tu noć nisam mogla nikako da spavam kako treba, da bi ubrzo posle toga počeli bolovi i porođaj. Teški trenuci, sam u tuđem svetu bez igde ikog svog. Trudim se da zaboravim na to, ali svaki Matejin rođendan podseća na taj trenutak", rekla je Biljana u svojoj tužnoj ispovesti.

 

makonda-tracker