ljubavna priča sa srećnim krajem

NJIHOVA BAJKA TRAJE 12 GODINA: Ovako izgleda izabranik Ivane Selakov, a iznenadiće vas kako su se upoznali

2

Popularna pevačica je ponosna mama male Krune, a s obzirom na to da svoju privatnost čuva dalje od medija, retko viđamo muškarca koji je ukrao njeno srce

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Ivana Selakov u emotivnoj je vezi sa svojim menadžerom Predragom Mirkovićem već 12 godina, a sada imaju i bebu, piše Kurir.

 

Ono što malo ko zna je da su se Ivana i Predrag upoznali 2008. godine zahvaljujući društvenoj mreži Fejsbuk. Ivana je jednom prilikom ispričala da su se ona i Predrag prvo dopisivali, potom upoznali i lično, a onda i stupili u emotivnu vezu.

 

– Dok sam ja živela na jednom kraju grada kao podstanar, a on na drugom, ponudio se da mi skuva pastu i da mi je donese na jednom motoriću koji je tada vozio. Sve se vrti oko hrane... (smeh). Stavio je karbonara pastu na taj motor, prešao dvadesetak kilometara da bi mi dao klopu i to mi je ostalo baš upečatljivo. Potrudio se baš –  otkrila je pevačica nedavno u emisiji "Premijera".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov) on


Kako je Ivana jednom prilikom otkrila, njih dvoje su u jednom trenutku raskinuli.


– Još malo, pa slavimo jubilej. Za ovih deset godina koliko smo zajedno nismo imali neke velike trzavice, osim jedne krize koja nas je razdvojila. Uglavnom su tu bile normalne svađice i čarke, što je sastavni deo veze kada sa nekim provodiš 24 sata. Imali smo samo jedan raskid od mesec dana. Oboma nam tada nije bilo svejedno. Glumili smo da samo jaki i da nam je super jednom bez drugog, a zapravo nije bilo tako. Rešili smo da se pomirimo i više nam tako nešto nije palo na pamet – ispričala je Ivana pre tri godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov) on

 

Ivana i Predrag su godinama pokušavali da se ostvare kao roditelji, ali im to nije polazilo za rukom, pa su se odlučili za vantelesnu oplodnju 2017. godine, koja je bila uspešna, a već naredne godine dobili su ćerku Krunu.

 

 

makonda-tracker